Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 449 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 09.00-16.00)

AT REDDE VERDEN

Kræver mange små skridt

Recapture uret handler hverken om "hvordan" eller "hvad". I sin kerne handler det om "hvorfor". Hvorfor designe et simpelt plastikur med en PET fiberrem i flere sporty farver, når der allerede findes så mange andre på markedet?

At redde planeten.
Derfor.

Okay, det er måske i overkanten, men Recapture uret er fra bunden designet til at gøre brug af genanvendt plast og polyethylenmaterialer. Urkassen er lavet af genbrugsplast, og er hærdet til en holdbar og let konstruktion. Remmen er lavet af polyethylenterephthalatfibre, som er vævet til en fleksibel og komfortabel rem.Remmen har et imiteret læderindlæg lavet af genanvendt æbleskræl og andre økologiske produkter, der efterligner udseendet, følelsen og holdbarheden af ægte læder.

"Plastik er ikke et dårligt materiale i sig selv. Den dårlige ting er måden, vi håndterer det på. Plast har mange gode egenskaber, men vi er virkelig nødt til at se på, hvordan vi bruger det og til hvad."

– Daniel Sano Mirecki, medstifter af Omhu:

Til Recapture uret indgik vi et samarbejde med Omhu:, en dansk organisation, der rydder op på strandene, og som ikke kun har til hensigt at rydde plast væk fra miljøet, men også til at genbruge det på gavnlige måder.

Trendhim x Omhu:

Omhu: står for "omsorg". Hav omsorg for miljøet, for fremtiden, for bæredygtigheden, men for Omhu:s medstifter Daniel Sano Mirecki handler det også om at gøre alt, hvad man gør med omhu.

"Det, at vi forhåbentlig står ved et vendepunkt, hvor vi indser, at vi skal genanvende langt mere og langt bedre, og at vi virkelig er nødt til at se kritisk på, hvad vi bruger plastik til, giver mig håb for fremtiden"

– Daniel

En del af overskuddet fra hvert Recapture ur, der er solgt før den 1. september, går til at hjælpe Omhu: med at rydde op i miljøet. For hvert ur, vi sender, kan vi hjælpe med at genindfange, hvad der svarer til 100 plastikflasker fra naturen.

Som en ekstra bonus, indtil den 1. august, kan du få et gratis limited edition Recapture ur gennem en særlig udfordring. Mere om det senere.

AT FOREBYGGE AFFALD

Til Recapture uret valgte vi det japanske Miyota 2035 urværk. Dette quartz urværk er utrolig nøjagtigt, pålideligt, holdbart, nemt af reparere og enkelt. Disse har muligvis ikke den samme indvirkning som super sexede buzz-ord som "indbygget kronograf" eller "stødabsorberende nanoskeletale grafenrør" (den sidste har vi selv fundet på), men de er ikke desto mindre vigtige.

"Det er vigtigt at huske på, at enhver handling og indsats, stor som lille, faktisk gør en forskel."

– Daniel

Hele filosofien bag dette ur handler om at reducere spild og genbruge det, vi kan, så det ikke ender i naturen. Jo færre komplikationer et ur har, jo mindre energi bruger det. Jo mindre energi det bruger, jo færre batterier vil du få brug for i dets levetid. Hvis du ikke har brug for et datovindue, en separat 24-timers urskive eller en kronograf, spilder disse komplikationer bare dit batteri. Miyota 2035 har været på markedet i et stykke tid, og på grund af det, er den nyeste version let at reparere, og reservedele er let tilgængelige og billige.

Alt dette giver et ur, der (forhåbentlig) er en netto-velsignelse for miljøet. Det tager plastaffald og andre materialer ud af miljøet og spænder dem fast til dit håndled. Det er energieffektivt og holdbart, så du behøver ikke at smide det ud lige foreløbig. Og selv i det meget usandsynlige tilfælde, at det går i stykker efter mange års tjeneste, vil det være billigt og let at reparere, hvilket giver dig meget lille grund til at smide det ud.

"Det bedste er, at vi bruger ressourcer og råvarer, der allerede er til rådighed."

– Daniel

GÅ IKKE GLIP AF DET

Hvis du vil være den første til at høre detaljerne om vores limited edition giveaway og modtage information om alle kommende lanceringer, kan du få gavn af vores Trendhim Tribe eksklusive rabatter, tips og vejledninger samt andre fordele. Tilmeld dig nedenfor.

Jeg er opmærksom på Trendhims privatlivspolitik. Afmeld når som helst.