Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 449 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 09.00-16.00)
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.
  1. Kundeservice
  2. Returnering
  3. 365 dages fuld returpolitik

365 dages fuld returpolitik

Hos Trendhim sælger vi kun produkter, som vi nøje har udvalgt og testet kvaliteten af.

Du har selvfølgelig de lovpligtige 14 dages fortrydelsesret, som ikke kræver en begrundelse og gælder fra den dag, du modtager varen.

Fordi vi er så sikre på de varer, vi udbyder, og fordi vi ønsker, at du skal være 100% tilfreds med dit køb, giver vi dig 365 dage til at returnere varen. Det gælder, uanset hvad din grund er til at sende varen tilbage - det udtrykte ikke din historie, var ikke den rigtige farve eller bare fordi – forudsat, at produktet ikke har været brugt, at alt emballage er intakt og at produktet ikke er personliggjort.

*Undertøj, sokker og piercingsmykker kan kun returneres i deres originale, uåbnede emballage.

Du kan klikke her for at læse mere om, hvordan du returnerer et produkt

Og nu spørger du måske, hvad dine muligheder er, når du returnerer?Når du har besluttet, om du gerne vil returnere din ordre, helt eller delvist, har du følgende muligheder:

Du kan få en refundering for de produkter, du returnerer.
Du kan bytte produkterne, du gerne vil returnere, til en anden størrelse eller farve, eller til et helt andet produkt! De nye produkter må ikke overskride den totale pris, du returnerer produkter for. Vælger du et produkt, der er billigere, vil det resterende beløb blive refunderet til dig!

Og at personliggøre en vare er ideelt til at gøre den endnu mere dig, men husk at personlige varer med graveringer eller prægning ikke kan returneres. Specialtrykte ure kan returneres.

Er dit produkt i stykker eller er der andet, du ikke er tilfreds med, bedes du kontakte os ved at sende en email eller ringe til os, så finder vi bestemt en løsning.

Hvis din klage forbliver uløst kan du søge mere hjælp ved:

- Europakommissionens online klageløsningsplatform her (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=EN)

- I Danmark kan du desuden kontakte:

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus
Toldboden 2
Viborg, 8800
Denmark

Emailadresse: cfk@naevneneshus.dk
Hjemmeside: http://naevneneshus.dk/
Telefon: +45 72 40 56 06

Fandt du ikke det du ledte efter?

Send os en e-mail
Vi er til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 16
8987 8560