365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr-Se muligheder
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-14.00)
Menu
Søg
Log ind
Ønskeliste
Kurv
Trendhim
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-14.00
Trendhim
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.
/
/

Alt om betaling og sikkerhed

Den sikreste betaling online


Alle betalinger behandles gennem Adyen og krypteres sikkert af SSL, så du kan føle dig fuldstændig tryg og sikker, når du handler hos os. Hverken Trendhim, eller nogen andre, kommer til at se dine personlige oplysninger.

Adyen er certificeret med den højeste PCI-standard, hvilket kræver, at man benytter mere end 200 sikkerhedskontroller.

Adyen er et primært medlem og licenserhverver for Visa og MasterCard, og de er underlagt årlige revisioner af Visa og MasterCard samt alle andre banker, de samarbejder med.

Sammen med Adyen sikrer vi, at Trendhim er ét af de sikreste steder, du kan handle online.

Trendhim SSL-certifikat


Hos Trendhim holder vi vores side meget sikker, hvad enten det gælder vores server eller platform. Vi sørger altid for at bruge de nyeste, tilgængelige sikkerhedsopdateringer.

Trendhim er blevet godkendt af Qualys, som er et førende selskab inden for netsikkerhed. Vi har et SSL-certifikat.

Ydermere kører alle vores sider gennem en sikker HTTPS-forbindelse ved at benytte en sikker 256 bit-kryptering. HTTPS-kryptering er en parring mellem dig og vores servere for at sikre, der ikke er nogle, som har mulighed for at se dine personlige informationer.

Du kan altid tjekke om en hjemmeside bruger en sikker HTTPS-forbindelse ved at se, om de har et lille hængelåsikon og en tydeligt besked med “HTTPS” i adresselinjen. Vi vil råde dig til kun at shoppe på sider med en sikker HTTPS-forbindelse. På den måde kan du altid være tryg og sikker, når du handler online.

Trendhim garanterer


  • Vi kommer ALDRIG til at se nogle af dine personlige informationer, som du bruger til betaling, såsom dine kortoplysninger
  • Vi værner meget omkring dine personlige oplysninger, og vi vil aldrig videregive dem til en tredjepart. Læs mere om personlige data her
  • Vi hæver aldrig beløbet fra din ordre, før vi har pakket og sendt din pakke fra vores lager. På den måde kommer du ikke til at betale for noget, du ikke får
  • Vi har 365 dages fuld returret
  • Du modtager en faktura med dine produkter og en ordrebekræftelse, så snart du har bestilt varer fra vores side

Vi sørger for, at Trendhim er ét af de sikreste steder, du kan handle online.

Hvad nu, hvis jeg ikke har modtaget min ordre?


Hvis du ikke har modtaget din ordre, vil vi selvfølgelig sende dig en erstatning med det samme, eller som alternativ sende pengene retur til dig, hvis du foretrækker dette.

Du kan være sikker på, at du aldrig skal betale for noget, som du ikke modtager. Læs mere her: Modtog du ikke din ordre?

Hvis du har spørgsmål vedrørende sikkerhed eller andre personlige informationer, så kontakt os gerne. Vi vil med glæde besvare de spørgsmål, du måtte have.

Fandt du ikke det du ledte efter?

Send os en e-mail
Vi er til rådighed alle hverdage fra kl. 08 - 14
8987 8560