Modtag inden jul - bestil senest kl. 16:00 onsdag den 21. december

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 349 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-20.00)
Ønskeliste
Kurv
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.
  1. Kundeservice
  2. Produkter & Lager
  3. Hvordan finder jeg min bæltestørrelse?

Hvordan finder jeg min bæltestørrelse?

Det med bæltestørrelser kan godt være lidt kompliceret, da forskellige brands bruger forskellige mål. Men vi hader kompliceret! :-) Derfor har vi valgt at opgive alle vores bæltestørrelser i det samme mål, taljemål. Det er sådan de fleste brands viser bæltestørrelser.

Vi måler længderne fra enden af bæltespændet og til det midterste hul i bæltet, som kan ses på billedet nedenfor. Hvilket ca. svarer til omkredsen af din talje.

size of belt.

Så mål din talje, så har du din rigtige størrelse! :-) Det vil være din optimale størrelse, men heldigvis har bælterne mere end et hul, så det behøver ikke at passe helt præcist.
Hvis du måler din talje til at være 100 cm, vil du stadig sagtens kunne bruge et bælte som måler 105 cm, og et der måler 95cm, du vil blot bruge det i andre huller end det midterste.

Forkorte et bælte


Næsten alle vores læderbælter kan forkortes meget nemt. Du behøver ingen værktøj. Hvis du ikke kender din størrelse, eller du giver et bælte i gave, så tjek om bæltet kan forkortes (det vil stå i produktbeskrivelsen). Hvis det kan fortkortes, anbefaler vi at du vælger en størrelse større end du regner med, da det altid nemt kan forkortes, men ikke laves længere. :-)

Det er nemt at forkorte bæltet. Der sidder en skrue ved bæltespændet. Skru den af og skær herefter et stykke af læderet af, lav et nyt hul med en spids genstand, eksempelvis bare en saks eller en skruetrækker, og skrug bæltet sammen igen. Det tager oftest ikke mere end fem minutter. Hvis det bælte du har valgt kan forkortes, står det i produktbeskrivelsen. Billedet nedenfor viser, hvordan du kan forkorte dette type bælte.

shortening a leather belt

Fandt du ikke det du ledte efter?

Send os en e-mail
Vi er til rådighed alle hverdage fra kl. 08 - 16
8987 8560