Bestil inden kl. 16.00, onsdag den 22. december - og modtag din pakke inden jul
365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr-Se muligheder
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Menu
Søg
Log ind
Ønskeliste
Kurv
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.
/
/

Hvornår får jeg mine penge retur?

Så snart vi har modtaget din returvare, sender vi dig en bekræftelse per email og sender pengene retur til dig med det samme.

Pengene bliver automatisk sendt retur via den betalingsmåde, der blev brugt, da du lavede din ordre.

Hvis du har betalt med Dankort, VISA og andre debetkort


Pengene går ind på din bankkonto inden for 3-4 hverdage. Banker gennemfører ikke tilbagebetalinger i weekender eller på helligdage (og dem er der mange af), så husk venligst dette.

Hvis du har betalt med Mastercard eller andre kreditkort


Pengene bør kunne ses på dit kreditkortkontoudtog inden for 3-4 hverdage. Nogle gange tager det dog lidt længere tid for kreditkort, selvom vi ville ønske, det ikke var sådan! Det er desværre uden for vores kontrol.

Pengene bliver refunderet direkte til dit kreditkort og ikke til bankkontoen, der er forbundet til kortet. Dette er desværre den eneste måde, hvorpå vi kan tilbagebetale penge til kreditkort. Så husk at tjekke kontoudtoget for dit kreditkort.

Hvis du har betalt med PayPal


PayPal informerer dig via e-mail, når tilbagebetalingen er gennemført. Det tager som regel 1-2 dage. Hvis du har betalt med debet- eller kreditkort, som din PayPal-betalingsmåde, kan det tage yderligere 3-4 dage, inden pengene står på din bankkonto eller kreditkortkontoudtog.

Hvis du har ønsket tilbagebetaling til en anden bankkonto


Hvis du har anmodet om tilbagebetaling til en anden bankkonto (ved at give os konto- og registreringsnummeret via e-mail), vil vi klare tilbagebetalingen inden for 1-2 hverdage. Det vil tage 3-4 dage, før pengene er på din bankkonto.

Fandt du ikke det du ledte efter?

Send os en e-mail
Vi er til rådighed alle hverdage fra kl. 08 - 16
8987 8560