BESTIL SENEST KL. 16.00, TORSDAG DEN 10. FEBRUAR - OG MODTAG INDEN VALENTINSDAG
365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr-Se muligheder
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Menu
Søg
Log ind
Ønskeliste
Kurv
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.
/
/

Jeg har ikke modtaget min ordre endnu

Brug det tilsendte trackingnummer til at spore pakken med. Du har modtaget dit trackingnummer for din ordre i "Din-pakke-er-blevet-afsendt" mailen. Brug Kan-jeg-spore-min-pakke til at finde ud af, hvor din pakke befinder sig, og hvad forsinkelsen skyldes.

Hvis din pakke ikke er nået videre i et stykke tid:


  1. Det kan tage op til to og i nogle tilfælde tre hverdage, før sporingssiden viser den første opdatering.
  2. Tjek din ordrebekræftelse ,som du har fået på mail, og se om det er den rigtige adresse, der er angivet i ordren. Er adressen 100 % korrekt?
  3. Hvis det ser ud som om, din pakke sidder fast, så kontakt os og skriv, hvis der var nogen fejl med din adresse, eller alt ser ud som det skal. Vores fantastiske kundeserviceafdeling vil hjælpe dig så hurtigt som muligt. Hvis pakken er gået tabt, sender vi dig en ny pakke ved første lejlighed.
  4. Vi vil herefter i samarbejde med distributøren sætte en undersøgelse i gang for at finde den manglende pakke. Den bliver typisk fundet på et depot og sendt tilbage til os.

Mange tak for din tålmodighed!

Fandt du ikke det du ledte efter?

Send os en e-mail
Vi er til rådighed alle hverdage fra kl. 08 - 16
8987 8560