Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 449 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 09.00-16.00)
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.
  1. Kundeservice
  2. Produkter & Lager
  3. Kan I indgravere et produkt?

Kan I indgravere et produkt?

Ja, vi tilbyder personlig indgravering på mange produkter.

Trendhim går skridtet videre i forhold til traditionel indgravering og bruger hightech laserindgravering for den bedste kvalitet. Udstyret og teknologien vi bruger gør processen hurtigere, så du modtager varen lige så hurtigt, som hvis den ikke blev indgraveret.

Vi kan gøre din accessory til noget helt unikt. Uanset om du vil klæde dig pænt på, give en helt særlig valentinsgave eller endelig give din far en gave, han sætter pris på, så er en indgraveret accessory vejen frem.

Ikke alle vores produkter kan indgraveres – uanset hvor meget vi prøver, vil laseren ikke skrive ‘Trendhim styrer’ i skægolie. Hold øje med 'Læg i kurv'-boksen ved siden af hvert produkt for at se, om det er muligt at indgravere varen. Det er vigtigt, at du ved præcis hvilken størrelse, din accessory skal være, før du tilføjer en personlig indgravering, da indgraverede produkter ikke kan returneres eller blive refunderet.

Fandt du ikke det du ledte efter?

Send os en e-mail
Vi er til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 16
8987 8560