365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr-Se muligheder
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Menu
Søg
Log ind
Ønskeliste
Kurv
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.
/
/

Kan jeg returnere en vare uden en faktura?

Ja, selvfølgelig kan du det!

Den nemmeste måde at returnere din vare på er ved at gå til www.trendhim.dk/retur. Her kan du starte returprocessen ved at indtaste dit ordrenummer (det står i din ordrebekræftelses-e-mail) og dit postnummer.

Har du modtaget varen, du vil returnere, som en gave?


Hvis du har modtaget en vare fra Trendhim i gave, vil vi gerne spare dig det akavede øjeblik, hvor du bliver nødt til at kontakte den, du fik gaven af og bede om kvitteringen eller ordrebekræftelses-e-mailen. Det eneste vi skal bruge for at identificere ordren, er enten navn, e-mailadresse eller anden information på vedkommende, som lavede ordren.

Du skal blot sende os en besked ved at bruge vores kontaktformular og inkludere de oplysninger, du har om den originale ordre.

Vores kundeservice vil være meget behjælpelige med at returnere produktet så nemt som muligt. :-)

Husk at nævne, at du ikke ønsker, at tilbagebetalingen af pengene er til den person, der oprindeligt lavede ordren. Vi ønsker ikke at stå i en akavet situation, hvor pengene fra varen bliver overført til en forkert konto. :-)

Hvis du ønsker mere information om vores returproces, kan du læse her: Returnering af et produkt

Fandt du ikke det du ledte efter?

Send os en e-mail
Vi er til rådighed alle hverdage fra kl. 08 - 16
8987 8560