365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Bliv inspireret

Lædersportstasker til mænd

0 modeller på lager

Det er den tid på dagen. Tid til at tage i fitnesscenteret og svede, græde og drømme. Stedet hvor folk tager hen for at opfylde deres nytårsforsæt. Alle tager derhen for at se godt ud, men de færreste formår at se godt ud undervejs. Men ikke dig. Mens andre forsøger og fumler sig igennem træningen, tager du derhen på en mission. Du opnår dine mål.
Sportstasken er den absolut væsentligste ting til træningen. Den er din livline. Fitness er en del af dit liv og den her taske hjælper med at få den del af dit liv til at se fantastisk ud. Det er både praktisk og nødvendigt at have en lædersportstaske til mænd.

0 produkter fundet

Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Gør det med stil

Ja, enhver taske er "god nok." Tasken skal som minimum bare have plads til alle dine ting. Men for dig er det ikke nok. Du bestemmer dig for at træne med stil. Lædertasker skriger ikke "tid til at træne." De tilføjer et strejf af elegance, der kommer af den ekstra tid, som blev brugt på at lave den. Derfor kan du have dit træningstøj og -udstyr med hvor som helst, uden det går ud over dit look - tværtimod!

Kvalitet, kvalitet, kvalitet

Der er en grund til, at læder bliver brugt til de med udsøgte tasker. Alt fra hvordan det dufter til sådan som det ser ud og føles giver et indtryk og kvalitet og stil. Lædersportstasker til mænd bliver ikke masseproduceret på et bånd - de kræver ekstra opmærksomhed og det kan ses. Ved at vælge en sportstaske i læder viser du, at du går op i funktionalitet, komfort og stil.

Lavet med holdbarhed i tankerne

Læder har en enestående holdbarhed. En godt vedligeholdt lædersportstaske kan bruges i årevis og bliver kun pænere med tiden. Den ser fremragende ud og er blød og elastisk. Læder skal bruges lidt, før det opnår sit fulde potentiale, men når det er gjort, har læderet en meget behagelig tekstur. Ligesom med din foretrukne læderjakke, skal der ikke særlig meget vedligeholdelse til samtidig med, at den giver en uovertruffen stilopgradering.

Kvalitetslæder

Som en bonus er godt hærdet læder perfekt, når det gælder lugte og så er det ovenikøbet vandtæt. Gode egenskaber i en træningstaske, når nu den skal have plads til dit svedige træningstøj og måske endda dine sko. Det er også nemt at vedligeholde, så længe det bliver behandlet rigtigt, ligesom alt andet lavet af læder bør. Regelmæssig rengøring m.m. er nødvendigt for at holde læder i perfekt stand og for at undgå problemer med fugt.

Kun bedre med tiden

En sportstaske læder til mænd kan bruges i mange år. Der følger en følelse af forpligtelse med, ligesom når man tager sig godt af sit helbred og sin krop. Og hvis din taske ser godt ud, er du mere motiveret til at bruge den oftere - og så ender du nok også i fitnesscenteret oftere. Skal du på en weekendtur? Vil du rejse let og undgå problemerne med check-in bagage?

Vælg en af vores kvalitetssportstaske i læder til mænd og en trofast partner til alle livets rejser.
Tilbage
Nulstil mit password

Hurra! Vi har sendt dig en e-mail. Du vil snart være i stand til at logge ind!

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.