365-dages returpolitik
Fragt 29 kr - Gratis over 349 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Fragt 29 kr - Gratis over 349 kr -
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Bliv inspireret

Ragekniv sæt

0 modeller på lager

Det, som engang var gammelt, er nyt igen. Det ser ud til at retrobevægelsen har overtaget alt under himlen. Fra polaroider og videospil til herremode - det ligner at de ting, der er på vej tilbage, er ting, som holder. Nogle af de specielt gode ting, der er kommet tilbage, er selvbarberingsteknikkerne, som giver mænd deres særskilte, polerede look. Når en tæt barbering bliver udført ordentligt kan man se det og formentlig dufte det fra kilometers afstand. Så hvis du er lige som mig, og har fået nok at stubbe og irriterede barberinger, kan et rageknivssæt være det bedste livsændrende køb.

0 produkter fundet

Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Hvad kendetegner en god barbering?

Ordentlig barbering er blevet en tabt kunst, og den belejlige engangsmetode er blevet alles gå-til barberingsnorm. Men nogle gentlemen har været opmærksomme, og det ser ud til at barbergel ikke længere kan opnå det ønskede tætte look.

Hvordan man opnår den tætte barbering

En god, tæt barbering kan kun opnås med et skarpt blad. Rageknive har gjort deres comeback, og det ser ud som om de er kommet for at blive.

Varmebehandlingen

Før du barberer dig, så sørg for at bruge et varmt håndklæde eller et varmt bad til at varme dit ansigt op med. Varmt vand åbner porerne i din ansigtshud og gør dit skæg mindre groft.

At vælge en barbercreme

Før du vælger en, så tænk over at dette stads kommer i kontakt med din nybarberede hud, og at du vil lugte af det resten af dagen. Hvis din hud er meget følsom, kan du vælge en barbersæbe i stedet, som indeholder afslappende æteriske olier. Når et af disse produkter masseres ind i huden, vil hårene stå for sig selv, hvilket gør barberingsprocessen meget nemmere.

Hvordan man køber et rageknivssæt

Lad os kigge på selve udstyret. Det kan virke som en større investering at købe det udstyr, der sikrer en fantastisk daglig barbering. Men i det lange løb, og med ordentlig vedligeholdelse, vil det betale sig. Når det er skarpt, vil rageknivens blad være ufejlbarligt og give dig den bedste barbering muligt. Hvis du vælger udskiftelige blade, kan du også være sikker på at få et tæt barberet look.

At bruge hele sættet

For at have et komplet barbersæt, skal du bruge lidt ekstra ting ud over selve ragekniven. Hvis du har valgt den ikke-udskiftelige slags ragekniv, vil du få brug for en læderstrop til at slibe bladet med. Du vil også få brug for en balsam eller en aftershave til efter barberingen. En børste vil gøre det nemmere at fjerne de bitte små hår, der sidder fast til huden efter rensningen. Andre fremragende tilføjelser inkluderer barberingsolie, børste og stander til ragekniven. Et rageknivsgavesæt er noget, der vil holde i mange år frem.
Tilbage
Nulstil mit password

Tak! Hvis du allerede har en konto hos os, vil du modtage en mail fra os. Hvis du ikke modtager en mail fra os, er det fordi, du ikke har en konto hos os. Du kan oprette en konto ved at klikke på "Opret en konto"

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.