Bestil inden kl. 16.00, onsdag den 22. december - og modtag din pakke inden jul
365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Bestil inden kl. 16.00, onsdag den 22. december - og modtag din pakke inden jul
Bestil inden kl. 16.00, onsdag den 22. december - og modtag din pakke inden jul
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Bliv inspireret

Sølvkæder til mænd

0 modeller på lager

At inkorporere en sølvkæde i dit hverdagslook vil ikke kun få dig til at stå frem på en unik måde, men det vil også give andre en ekstra grund til at beundre dig. Selvom det virker interessant for de fleste, er det ikke alle, der har det helt godt med tanken om at gå med smykker. Mænd har det sædvanligvis ikke godt med deres egen evne til at se godt ud i smykker. Og mens det er sandt at det ikke er noget for alle, så er sølvkæder meget stilfulde.

0 produkter fundet

Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Find det rigtige smykke til dig

En stilfuld kombination af smykker, der passer til din personlighed, vil være helt perfekt. Du vil straks bemærke dette når du bærer dem for første gang. Det vigtigste, når du går med smykker, er, at du skal kunne hvile i dig selv. Mens ure og vielsesringe er smykker som de fleste mænd vil bære, ser de det ikke nødvendigvis som "smykker".

Sølvkæder til mænd

Når håndleddene og fingrene er prydet, vil de fleste se halsen som den næste udsmykningsmulighed. Sølvkæder kan have små eller store led, men de pifter begge mænds outfits op på klassisk og stilfuld maner. En sølvkæde til herrer kan være en enkel måde at erklære sin personlige stil på.

Kombinationer af sølvkæder

Smykker, der er lavet af 100% metal, er perfekte i kombination med stort set alle looks, på nær jakkesæt og slips. De vil komplementere næsten alle afslappede looks. Vi anbefaler en kæde med tynd profil, hvis du ikke vil overumple dit outfit.

Match dine smykker

For nogle mænd betyder det meget at smykkerne matcher, især hvis man vil se organiseret og stilfuld ud. Dette foretrækkes, men er ikke påkrævet, og der er plads til kreativitet så længe dit look forbliver glat og samhørigt.

Alt, der skinner, er ikke sølv

Ikke alle sølvfarvede smykker er lavet af sølv, men en af de reneste former for ædelmetaller kendes som 925s sølv. Dette betyder at 92.5% af metallegeringen består af sølv, og resten er lavet af andre metaller. Sølvkæder er meget almindelige, og mens de ikke nødvendigvis er lavet af dette ædelmetal, findes der andre slags legeringer, som ligner i farven.

Kirurgisk rustfrit stål er et fantastisk materiale til sølvfarvede smykker, især på grund af dets evne til at vedligeholde sit polerede look og for dets alsidighed og evne til at matche forskellig slags påklædning. Det er også et metal som kræver lav vedligeholdelse, og det behøver ingen særbehandling. Mange vil være i stand til at bære smykker dag ind og dag ud, uden at de bekymrer sig om at smykket bliver mat eller slidt. Hvis du scroller op finder du et stort udvalg af både sølvfarvede såvel som ægte sølvkæder til mænd.
Tilbage
Nulstil mit password

Tak! Hvis du allerede har en konto hos os, vil du modtage en mail fra os. Hvis du ikke modtager en mail fra os, er det fordi, du ikke har en konto hos os. Du kan oprette en konto ved at klikke på "Opret en konto"

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.