365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-14.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-14.00
Vis alle
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Bliv inspireret

Sorte punge til mænd

0 modeller på lager

En pung er ikke bare et sted, du kan opbevare dine kontanter. Den er også en refleksion af, hvem du er. Dit valg af pung siger en hel del om dig. Hvis det gør ondt, når du ser en pung, der er propfuld med ting og sager, så er en kortholder måske det rigtige valg for dig. Den slags er designet til mænd, der er i stand til at skære ned på antallet af kort, de rent faktisk bruger til daglig. En tegnebog i normal størrelse med pladser til flere kort og kontanter kan fås i en række forskellige farvenuancer og designs, men den mest almindelige er en klassisk, sort herrepung.

0 produkter fundet

Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ting der bør være i din pung

De mest væsentlige ting, som du har med overalt og hjælper dig igennem hverdagen, er din mobil og dine penge. Din mobil er måske fantastisk, men muligheden for at udtrykke din stil med den rette pung er et valg, som mange overser. Det handler ikke bare om penge. Det handler også om, hvor du opbevarer dine penge.

Læderpunge

Det er rigtigt, at punge af nylon kan se flotte ud og fungere ganske fint til ferier og weekendture, men læderpunge vinder i både udseende og følelse. Ægte læder er et fremragende valg og ganske enkelt det bedste materiale til en tegnebog. Uanset om den er tan, sort eller brun, så sørg for, at du kun opbevarer de kontanter og kreditkort, du har brug for. Hvis du fylder den med alle de kvitteringer, du har fået den sidste måned, så kan pungen ske at blive permanent udstrukket og misformet.

Og når du vælger farve til din læderpung, så match den med de sko, du normalt har på til formelle lejligheder. Hvis du normalt har casual tøj på, så er det ikke lige så vigtigt at matche læderet. En sort herrepung kan være en stilfuld accessory til hverdagen, selv hvis du har et tan bælte på.

Tofoldede og trefoldede punge

Med en tofoldet tegnebog kan du sandsynligvis finde plads til både kontanter og dine kort. Der er normalt kortlommer på begge sider af pungen og det gør, at du har plads til alle dine vigtigste kort. Tofoldede punge kan have masser af plads, men pas på: Det er nemlig lige præcis grunden til, at folk så tit fylder dem op med kvitteringer og alle mulige andre småting.

Vedligeholdelse af kvalitetspung

Hvis du har besluttet dig for at investere i en god pung, så regner du formentlig også med at have den i mange år. En læderpung i høj kvalitet har en unik, naturlig duft og følelse, men det naturlige materiale gør også, at den falmer med tiden. Punge bliver slidt meget mere end de fleste ting i din garderobe og de sidder normalt et mørkt, varmt sted: i din lomme. Hvis du passer godt på den, så kan du til gengæld være sikker på, at den holder i rigtig mange år.

Regelmæssig rengøring

Med simpel, regelmæssig rengøring og pletfjernelse kan du slippe for lugte, tørhed, for meget fugt og andre ting, der kan skade din pung. Når læderet bliver vådt, så skal det lufttørres. En tør eller krøllet pung kan have godt af læderplejemidler. Hvis pungen bliver beskidt, så er en fugtig klud med rent vand typisk nok, men ellers kan du bruge læderbalsam.
Tilbage
Nulstil mit password

Hurra! Vi har sendt dig en e-mail. Du vil snart være i stand til at logge ind!

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.