365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Bliv inspireret

Weekendtaske til mænd

0 modeller på lager

Hvis du er den slags mand, som tager forskellige steder hen i sin fritid, så skal du bruge noget til at bære alt dit tøj og dine personlige ting i. Hvis du rejser let, eller ofte tager på korte udflugter, en en stilfuld rejsetaske en nødvendighed. En flot weekendtaske læder beskytter dit tøj mod skidt, og holder styr på indholdet, mens den på samme tid ser fantastisk ud.

0 produkter fundet

Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Bær Din Last

En rummelig og robust weekendtaske til mænd er det perfekte accessory, hvis du skal væk et par dage. Uanset om du skal i byen og feste med nogle venner eller en tur på landet for at dyrke sport eller tilbringe lidt romantisk tid med en speciel person, er en flot weekendtaske til herrer, hvad du behøver.

Størrelsen har betydning

Som med alt andet i livet, har størrelsen betydning, lige meget hvad folk siger. Tænk over længden og typen af de rejser, du ofte tager, da dette vil være nyttigt når du vælger størrelse, kapacitet og taskens generelle stil.

Hvis du holder af små ekskursioner, så vælg ikke en alt for stor og rummelig taske, for du har simpelthen ikke brug for al den plads, og du vil ende med at bære rundt på en halvtom taske. Vælg noget pænt og småt, som lige passer til dit skiftetøj og en tandbørste. Du rejser let, det kan jeg se.

Stort er Godt

Hvis dine weekender på den anden side er længere og du ønsker at tage hele verden med på tur, får du brug for en mere rummelig weekendtaske. Et få par ekstra skjorter og lidt ekstra plads til souvenirs er altid en god idé.

Endnu et vigtigt punkt: Hvis du planlægger at flyve med din weekendtaske til herrer, så tjek luftselskabets størrelsesreglement og sørg for at du har den med dig. For stor: Ind i lastrummet med den, hvilket betyder ekstra udgifter.

Det Cool Look

En flot weekendtaske er vigtig, hvis du vil se godt ud. Den bedste start på rejsen er en stilfuld og praktisk taske. Vi har et bredt udvalg af farver og stilarter, som du kan kigge på og vælge den rigtige tone til dig og din livsstil. Sort er det generelle, nemme valg, som altid egner sig, og ser fremragende ud samtidig. Noget mere afslappet er fint til sport, men mindre ideelt i forretningsøjemed.

Hold det Sikkert

Hvis du transporterer dine personlige ting, så vil du gerne sikre dem. Låse, lynlåse og indvendige lommer er alle ting, du bør tage i overvejelse, når du vælger den perfekte weekend taske()210 til herrer. Tjek lommesituationen ud på vores tasker, så du kan opbevare alle de små ting, og undgå at miste dem på rejsen. Det er en af livets sandheder: Man kan aldrig have for mange lommer.
Tilbage
Nulstil mit password

Hurra! Vi har sendt dig en e-mail. Du vil snart være i stand til at logge ind!

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.