Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

ANKERARMBÅND

Uanset om du tæmmer havets bølger eller klæder dig på til at fange folks opmærksomhed, så kan de rene linjer og symbolikken i ankerarmbånd & fiskekrogsarmbånd til mænd hjælpe dig med at gøre det i stil. Med justerbare snore og en række forskellige farver hædrer vores udvalg af armbånd historien bag nautisk-inspirerede smykker og er opdateret til den moderne verden.

Sådan måler du
kr
kr
18 produkter

ANKERARMBÅND & FISKEKROGSARMBÅND TIL MÆND

Ankeret og fiskekrogen er godt nok elegante accessories, men de symboliserer mere end bare en trendy stil.

Ankeret er et symbol, der er tæt forbundet med sømænd og havet og det er et populært valg som tatovering. Ankre bliver brugt til at symbolisere et stærkt bånd – et der er udholdende og uovervindeligt. Det giver mening, når nu ankret repræsenterer en sikker, solid forbindelse, der blev skabt til at kæde skibet fast til bunden af havet. En anden interessant version af ankrets historie kommer fra kristendommens tidlige dage. Kristne blev forfulgt for deres tro og brugte ankersmykker til at udstråle styrke og ankeret som symbol til at markere steder som sikre for dem, der var på flugt fra romerne.

Fiskekrogen er tilsvarende fuld af symbolik. Det her nautiske symbol repræsenterer energi, styrke, fremgang, velstand og siges at bringe held. I Hawaii er fiskekrogen (kaldet en Makau) dybt forbundet med havet, historien og kulturen. Diverse designs af fiskekrogsarmbånd fremkalder billeder af udendørslivet og reflekterer ejerens interesser – en som ikke er bange for at gå fra kontoret og ud i skoven, klatre bjerge og udforske naturen.

NAUTISKE ARMBÅND TIL MÆND

Selvom ankret og fiskekrogen er fulde af symbolik, kan du stadig bruge dem til at fortælle den historie, du har lyst til. Både ankerarmbånd og fiskekrogsarmbånd til mænd giver en afslappet, casual vibe, der både er trendy og perfekt til underholdning og begivenheder om aftenen eller i weekenden. Tilføj et fiskekrogsarmbånd, når du er klædt pænt på for noget specielt, der sætter gang i samtalerne.

ANKERARMBÅND I FORSKELLIGE STILE

Trendhim har ankerarmbånd i en lang række forskellige stile, hvor hovedforskellen er det enkelte ankers finish. Du kan vælge imellem guldfarvet, sølvfarvet og sort metal til at matche dit look. Kombiner de valgmuligheder med et udvalg af snore og så kan du være sikker på, at der er et ankerarmbånd, som passer til dit søfartseventyr… eller dem på land.

Mange af vores ankerarmbånd til mænd er fuldt justerbare og passer de fleste håndled. Du skal bare sætte ankeret igennem løkken. Der er ikke behov for nogen speciel lås til at holde det fast.

FISKEKROGSARMBÅND I FORSKELLIGE STILE

Vores udvalg af fiskekrogsarmbånd bliver konstant større. Alle vores fiskekrogsarmbånd af metal er one-size-fits-all og kan justeres for den perfekte pasform ved at flytte knuderne i snoren. Der er ikke behov for nogen speciel lås til at holde det fast. Du skal bare sætte fiskekrogen igennem løkken. Trendhims fiskekrogsarmbånd er designet med farver inspireret af havet og nautiske traditioner.

SÅDAN STYLER DU DIT ARMBÅND

Som med alle accessories af metal bør metallet i ankerarmbåndet eller fiskekrogen matche metallet i de andre accessories, du har på. Hvis du f.eks. har et sølvfarvet ur og en sølvtonet ring på, så er et sølvfarvet anker- eller fiskekrogsarmbånd det bedste match. Du kan, selvfølgelig, blande metaller i forskellige farver for et look med kontrast… men matchende metaller er altid det sikreste valg.

Hvilke andre accessories har du på? Udforsk vores udvalg af accessories nu og find det perfekte nye ankerarmbånd… eller det helt rigtige fiskekrogsarmbånd til dig.

Se alle vores armbånd til herrer