Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os

VORES ANSVAR

Som forretning har vi et stort ansvar overfor vores kunder og den planet, vi alle kalder vores hjem. Kompleksiteten af forsyningskæder i modeindustrien kræver handling, for at mindske den negative indvirkning på miljøet, såsom processen bag logistik og fremstilling. For at minimere vores indflydelse på miljøet, og øge velværet hos vores medmennesker verden over, gør vi vores bedste for at tage bevidste valg om de ting. Vi vil gerne bidrage til at ændre vores industri til det bedre, men er også klar over, at det er en enorm opgave. Vi er ikke en bæredygtig virksomhed endnu, men vi har påbegyndt en rejse, for at nå dertil. Vi håber på, at vi i tæt samarbejde med vores forsyningspartnere, og industrien som helhed, kan nå vores mål.

"Ærlighed og diversitet har altid være en del af vores kultur, og vi forsøger at afspejle disse værdier i vores arbejde med CSR og ESG. Vi er ikke der, hvor vi gerne vil være endnu, men vi tager vores ansvar alvorligt og forbedrer os hvert år som en del af vores udvikling som forretning." - Sebastian Petersen, CEO for Trendhim

Vores værdier

At sikre sundheden for vores medarbejdere, dyrene og miljøet har altid været en del af vores DNA, og vi har implementeret det ind i vores måde at drive forretning på. For os er bæredygtighed nødvendigt for at have succes på sigt. Vi arbejder hele tiden mod komplet gennemsigtighed med vores forsyningskæde, men det er et utrolig komplekst område. For os betyder gennemsigtighed ærlighed, hvilket er fundamentet bag et godt partnerskab. Derfor har alle vores leverandører underskrevet vores "Supplier Code of Conduct", således de er underlagt strenge regler for menneskelig arbejdskraft, dyrerettigheder, miljøbeskyttelse og mange andre områder. Krav vi alle må overholde, hvis vi gerne vil forbedre os.

Politik

Vores forhold til vores leverandører er baseret på politikker, der guider os mod en mere bæredygtig fremtid. Disse politikker gør vores relationer mere gennemsigtige.

CODE OF CONDUCT

Vores Code of conduct til vores leverandører siger: "Vi erkender, at målet om en bæredygtig udvikling ikke er noget, vi opnår med det samme. Det er i højere grad en kontinuerlig proces - en rejse, vi er på sammen."

Vores Code of Conduct er baseret på Verdenserklæringen om Menneskerettigheder og centrale FN- og ILO-konventioner. De listede krav omfatter alle fabrikker, der er på kontrakt med os, og alle medarbejdere hos dem. Denne adfærdskodeks er en bindende, langsigtet aftale for at beskytte alle virksomheder, medarbejdere og dyr involveret i vores aktiviteter.

Andre politikker

Alle vores leverandører er også påkrævet at underskrive følgende politikker:

  • Supplier Code of Conduct
  • Animal Welfare Policy
  • Anti-corruption Policy
  • Child Labour Policy
  • Chemical Restrictions Policy

GRØN ENERGI HOS TRENDHIM

Energien på vores hovedkontor og lagerhuse er 100% grøn og kommer fra danske vindmøller. Vores energileverandør NRGI planter træer, for at kompensere for CO2 udledningen, der følger vores strømforbrug. Dette gør vores energiforsyning CO2 neutral.

GRØNT LYS

Som vores team vokser, får vi også brug for mere kontorplads. Flytningen til vores nye kontor var en mulighed for forandring. LED-lys er mere energieffektiv end konventionel belysning og har en længere levetid, hvilket mindsker miljøbelastningen fra masseproduktion. Derfor har vi investeret i helt nye LED-lys til vores kontor, og det har reduceret vores energiforbrug med 35%!

RENESTE SKY I INDUSTRIEN

Datalagring har en negativ indvirkning på miljøet, da det kræver enorme mængder energi. Trendhim bruger Google Cloud, som er den reneste sky i industrien. Den er i øjeblikket kulstofneutral, men sigter efter at køre på 100% kulstoffri energi i 2030.

Lær mere om skyen på Googles hjemmeside

GENBRUG, GENBRUG, GENBRUG

GENANVENDTE PAPKASSER

Du ved, at din dag lige er blevet en hel del bedre, når du har modtaget din pakke fra Trendhim. Nu kan nyde det endnu mere, fordi alle vores papkasser er lavet af genbrugt pap. Selv produktionen af de kuverter, vi bruger til forsendelser, er klimaneutrale.

LAGERLØSNINGER

Vores lagerbygningers nye opbevaringsløsninger er effektive og miljøvenlige. De er lavet af 100% genbrugt papir, og de er 100% genanvendelige, når vi er færdige med dem!

Lær mere om vores bæredygtige løsninger på Pallites hjemmeside

PROJEKT GOD KARMA

Med hjælp fra vores kunder, støtter vi gode formål og små initiativer, der positivt påvirker livet for mennesker, der har brug for det, fortjener det eller bare fordi, vi gerne vil! Vi har sendt accessories på auktion for at samle penge til hjemløse, sendt barbercreme til kardiologiske afdelinger og givet toiletartikler og slik til underprivilegerede børn, for blot at nævne nogle få tiltag.

Bæredygtigt samarbejde

INVESTERING I VIDEN

Det er nemmere at gennemføre forandringer med de rigtige mennesker omkring sig. Derfor har vi indgået et samarbejde med Sustainawear, for at opnå mere viden om bæredygtighed. Gennem deres program lærer vi konstant, hvordan vi bliver mere bevidste om vores praksis og tænker bæredygtighed ind i vores beslutninger. Programmet er designet af eksperter i branchen, og skaber derfor stor merværdi til vores implementering af både CSR og ESG.

Lær mere om Sustainawear på deres hjemmeside

Giver "affald" en ny betydning

Vi nytænker måden, hvorpå vi kan bortskaffe affaldsprodukter, og giver dem en cirkulær livscyklus. Vi har indgået partnerskab med Upcycling Forum, en organisation, der hjælper virksomheder med at opgradere deres affaldsmaterialer. Sammen er vi i gang med at implementere FN's bæredygtige mål som anstændigt arbejde og økonomisk vækst, ansvarligt forbrug og produktion og partnerskab for målene ( læs mere om FN's mål på deres hjemmeside). Vi håber at finde et nyt formål for alle de produkter og materialer, som af forskellige årsager ikke kan sælges på vores hjemmeside.

Whistleblowing

Vores langsigtede succes bygger på at drive forretning retfærdigt og etisk korrekt. Whistleblowing er en tjeneste, der giver dig mulighed for at indberette eventuelle bekymringer eller brud på vores etiske kodeks eller værdier. Du kan gøre opmærksom på dine bekymringer anonymt og uden bevisbyrde - bare i god tro - nedenfor.

Indberet din bekymring her