Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

BARBERSKRABERE TIL MÆND

Når man gerne vil have en glat barbering, er udstyret lige så vigtigt som den teknik, man bruger. Oplev det næste niveau inden for barbering med vores elegante, ergonomiske skraberhåndtag. Designet til at blive brugt med almindelige barberblade.

kr
kr
3 produkter

SKRABERHÅNDTAG TIL ALMINDELIGE BARBERBLADE

Åbn et hvilket som helst mandeblad, så vil du se en reklame for skraberhåndtag og almindelige barberblade. Den her type skraber til mænd er designet til at gøre barbering nemmere ved hjælp af barberblade, der er nemme at bruge og udskifte.

Den største fordel er, at de er hurtige og forholdsvis sikre at bruge – det er vanskeligt at gøre stor skade (i modsætning til rageknive). Hver af vores passer til vores egne udskiftelige barberblade og dem, du kan købe i dit lokale apotek eller supermarked.

HVORFOR IKKE NØJES MED EN ENGANGSSKRABER?

I en engangsskraber kan bladet og håndtaget ikke skilles ad, så når bladet bliver sløvt, skal begge dele smides ud. Du kan typisk finde dem i en pose relativt billigt i dit lokale supermarked. Bladene er ikke skarpe lige så længe som et udskifteligt kvalitetsblad og det kan ses på dit ansigt og hvor tæt en barbering, du ender ud med.

EN TÆTTERE BARBERING

Det er dig, der styrer barberingen. Hvor godt du kan gøre dét, afhænger af, hvor godt du kan holde på skraberhåndtaget. Hvis det er for stort, er det ikke komfortabelt at holde på. Hvis det er for tyndt eller dårligt designet, kan du miste grebet og tja, det er ikke godt for dit ansigt. Det ideelle skraberhåndtag gør, at du nemt og trygt kan styre bladet.

Vores udvalg af skraberhåndtag er designet så de:

Lader dine fingre sidde sikkert på håndtaget.

Ikke holder på vand og bliver i din hånd.

Roterer nemt og sidder komfortabelt i din hånd.

Måske har du aldrig rigtig tænkt over håndtaget på din skraber. Men du har virkelig ikke lyst til, at dit skraberhåndtag glider ud af hånden på dig, mens du fører et skarpt stykke stål hen over dit adamsæble.

KAN JEG TAGE EN SKRABER MED I MIN HÅNDBAGAGE?

Ifølge TSA (Transportation Security Administration i USA) må du have både engangsskrabere og udskiftelige blade i din håndbagage. Tjek endelig om det samme gælder i de lande, du rejser i og det pågældende flyselskab.

Se alle vores barberprodukter her