Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

BARBERKNIVE

Advarsel – Barberknive er kun for rigtige mænd. Der er en grund til, at barberknive (også kaldet rageknive) primært bliver brugt af professionelle barberer. Barberknive kræver en rolig hånd og tålmodighed til at øve sig, men belønningen er den tætteste barbering, du nogensinde får og tilfredsstillelsen ved at vide, at du gør det så godt, som det kan gøres. Vi har barberknive til alle færdighedsniveauer og med udskiftelige blade og personlig indgravering.

kr
kr
13 produkter

BRUG EN BARBERKNIV FOR DEN TÆTTEST MULIGE BARBERING

Når mænd først begyndte at tage barbering seriøst, var barberkniven deres foretrukne redskab. Det skarpe blad glider let og elegant igennem selv det tykkeste skæg. Det her håndlavede barberværktøj repræsenterer en større indledende investering sammenlignet med andre måder at barbere sig på, men hvis de bliver behandlet rigtigt, holder de hele livet.

Træt af hele tiden at smide penge efter de overdrevne, flerbladede engangsskrabere? Gør dig selv en tjeneste og invester i en barberkniv. Du får efterhånden at se, at dine penge var godt givet ud.

BARBERKNIVENS ANATOMI

1. Håndtag

2. Skulder

3. Ryg

4. Hoved

5. Spids

6. Æg/Skærekant

7. Blad

8. Hæl

9. Skaftet

10. Pivot

11. Tang

BARBERKNIVE MED UDSKIFTELIGE BLADE

Barberknive med udskiftelige blade bliver brugt primært af hygiejneårsager. Det kræver et tveægget blad knækkes i to dele og at kun én kant bruges af gangen. Barberknive med udskiftelige blade er ideelle til kroppen – tænk på, hvor dit blad bliver brugt. Vil du også have dét på ansigtet?

BREDDEN AF BARBERKNIVE TIL MÆND

Med en bred barberkniv gør vinklen i forhold til hudens overflade det nemmere og hurtigere at barbere sig. På den anden side kan det være lidt sværere at nå rundt om næsten og ørerne. I sidste ende er bredden på bladet et spørgsmål om personlig præference.

RUSTFRIT STÅL ELLER KULSTOFSTÅL – HVAD ER BEDST?

Barberknive til mænd er primært lavet af to typer stål: Rustfrit stål og kulstofstål.

KULSTOFSTÅL

Barberknive lavet af kulstofstål kan gøres skarpere end dem lavet af rustfrit stål. Men i modsætning til rustfrit stål kræver et blad af kulstofstål mere vedligeholdelse og skal olieres for at undgå rust.

RUSTFRIT STÅL

Selvom bladet ikke kan blive helt så skarpt som et af kulstofstål, kan du få mange tætte barberinger ud af det, før det skal slibes. Rustfrit stål er desuden ekstremt modstandsdygtigt overfor det fugtige miljø, barberknive har det med at blive opbevaret i… badeværelset.

PERSONLIGGJORTE BARBERKNIVE

Hos Trendhim kan vi godt lide at se os selv om eksperter indenfor gaver og vi sætter allermest pris på personliggjorte gaver. Den ekstra det tid det tager at få indgraveret en gave, sender et budskab, der ofte siger mere end selve gaven. Når du leder efter personlige gaver til mænd, så overvej en indgraveret barberkniv.

Vi tilbyder laserindgravering, der gør din næste gave til en vinder. Og glem ikke, at din egen personlige barberkniv også kan blive indgraveret. Når du har købt en til far på fars dag og din bedste ven på hans fødselsdag, så skaf en til dig selv. Få dit navn indgraveret… eller en lille påmindelse om at barbere dig langsomt og ikke at skære dig selv. I tilfælde af, at du har brug for at blive mindet om det.

Se hele vores udvalg af barberprodukter