Gratis fragt på alt | Udløber om:

00:00:00

Gratis fragt på alt

Udløber om:

00:00:00
Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Gratis standard fragt på alle ordrer-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

BRILLER MOD BLÅT LYS

Du stirrer lige nu på skadeligt blåt lys, som muligvis kan overanstrenge dine øjne og gøre det svært at sove i nat. I stedet for at smide skærmen i skraldespanden kan du skaffe et par blåt lys briller, der filtrerer skadeligt blåt lys og giver dine øjne en velfortjent pause. Shop vores udvalg af computer-briller designet eksklusivt til mænd.

kr
kr
8 produkter

GIV DINE ØJNE EN PAUSE MED BLÅ-LYS BRILLER TIL MÆND

Du kigger på det! Du ser lige nu på blåt lys fra din skærm. For meget af dét og så begynder dine øjne at føles trætte. Kombiner det med det faktum, at mange af os ikke blinker nok, når vi sidder foran skærmen, og så har du et seriøst problem.

Du kan ikke undgå blåt lys, men du kan beskytte din øjne mod det – med briller mod blås lys. Blåt lys briller – en slags computerbriller – hjælper med at mindske risikoen for overanstrengelse af dine øjne pga. de utallige timer, du bruger foran computeren eller på at matche farvet slik på din mobil. Vores udvalg af blå-lys briller til mænd kan modvirke skarpt lys og filtrere blåt lys.

De bedste briller mod blåt lys giver også 100% UV-beskyttelse. Som du måske ved er ikke alle solbriller mørke – det er vigtigere, at de er dækket med UV-beskyttelse. Waykins har dansk-designede pc briller med anti blåt lys filter og komplet solbeskyttelse.

Bedre syn er én ting, men… vi tilbyder en række forskellige designs, der samtidig ser godt ud. Fra browline til aviator: Vi har blålys briller med designs, der både opgraderer din stil og giver dig den beskyttelse, du fortjener.

HVORDAN VIRKER BLÅT LYS BRILLER?

Briller med filtrering af blåt lys er designede til at absorbere blåt/violet lys fra din skærm og dine omgivelser. Skærmbriller mod blåt lys er typisk briller med klart glas og findes i mange forskellige designs til mænd. Den blå-lys blokerende teknologi hjælper potentielt med at mindske overanstrengelse af dine øjne, risikoen for hovedpiner og problemer med reguleringen af din krop og dine søvnmønstre. Der er mange andre faktorer involveret, når dine øjne føles trætte, og de bør også tages med i overvejelserne. Briller mod blåt lys er ikke et universalmiddel, men de er en lille brik i puslespillet.

Se alle vores briller uden styrke