365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle

Trendhim studielegat

Trendhim Talent studielegatet på 15.000 kr. blev oprettet for at støtte og styrke studerende, der er passionerede omkring business, design, markedsføring og IT og gerne ser sig selv arbejde inden for et af de nedenstående fagområder eller starte egen virksomhed.

Vi afvikler ikke dette projekt længere.

Efter at have fuldført 3 runder med legatet holder vi nu pause.
Se vores andre CSR-projekter her: https://www.trendhim.dk/csr

Drømmer du om at arbejde inden for markedsføring, mode, salg, IT, handel eller ledelse? Så vil vi gerne hjælpe dig på vej. Vi har oprettet Trendhim studielegatet, og hvert år støtter vi én eller flere studerende med 15.000 kr..

Formålet med studielegatet

Trendhim er en virksomhed, som altid har støttet unge talenter. Vi tror på, at nøglen til den fortsatte udvikling af e-handel ligger i at støtte og opfordre studerende og deres drømme, og vi er begejstrede over at kunne inspirere spirende stjerner.

Hvem kan ansøge?

For at komme i betragtning skal du være i gang med eller optaget på en videregående uddannelse inden for et af følgende fagområder:

 • Business, Bogføring eller Økonomi
 • Markedsføring og Ledelse, Digital Markedsføring eller Salg
 • IT og Webudvikling
 • Administration og Ledelse
 • Iværksætteri
 • Mode og Design

Der er ikke nogen aldersgrænse eller krav til nationalitet m.v. Studerende fra offentlige, private og online universiteter og andre videregående uddannelser kan ansøge. Ph.d.-studerende kan også søge studielegatet.

Hvor mange studielegater tilbyder vi?

Trendhim Talent studielegatet bliver tilbudt til én vinder. Hvis der er mere end en enkelt værdig ansøger, vælger Trendhim to vindere og giver dem 7.500 kr. hver.

Hvad har studielegatet til formål at dække?

Studielegatet er oprettet med henblik på at dække udgifter i forbindelse med blandt andet uddannelsesafgifter og -materialer, workshops, online kurser, rejseudgifter, skoleudfligter, projekter og studier i udlandet.

Du kan også bruge studielegatet på projekter til personlig udvikling og online kurser, der ikke indgår som en del af din uddannelse.

Se hvem der vandt sidste år

For et år siden startede og lancerede vi Trendhim studielegatet med det formål at hjælpe studerende med at nå deres mål og se deres drømme gå i opfyldelse.

Der var stor interesse og konkurrence for studielegatet. Vores originale plan var at vælge en enkelt vinder, men det syntes vi var svært med over 1.000 utroligt kvalificerede ansøgere.

I sidste ende valgte vi at belønne to kvalificerede studerende – Emma fra Canada og Tania fra Frankrig.

Mere om vinderne…

Emma fra Canada

Som en nuværende Retail Management konsulent hos Accenture er min passion for en mellemting mellem markedsføringsstrategi og IT til detailindustrien.
Jeg har arbejdet på projekter inden for e-handelsstrategi for industrielle klienter, der arbejder med dagligvarer og offentlig transport, inklusiv omfattende mobilapps, ship-to-locker strategier og digitale billetløsninger.
Jeg har også færdiggjort en Accenture hvidbog omkring fremtiden for e-handel og forsyningskæder i canadiske markeder.
– Emma

Hendes drøm er at arbejde som Marketing Manager for Amazon Fashion i Storbritannien. Vi håber at hun vil overveje Trendhim, da mode og fremtiden af e-handel er vores passioner... og så synes vi, vi er ret sjove at arbejde sammen med.

Tania fra Frankrig

Tania forbløffede os med sit talent og er p.t. en arkitekt, der drømmer om en karriere inden for accessory design. Hun begynder snart på sin mastergrad på Polidesign-skolen i Milan.

Jeg vil arbejde inden for mode og håndværk, så jeg kan designe og producere ting selv, som jeg vil sælge via e-handel.

Polidesign-skolen i Milan er en drøm for mig. Det er den perfekte kombination af italiensk ekspertise og brugen af nye teknologier. Polidesign er en international skole, så jeg vil komme til at møde studerende fra hele verden, hvilket vil åbne mit sind.
Ved slutningen af året vil jeg kunne lave mine egne accessories og gøre dem tilgængelige gennem e-handel.

Jeg mener rejse er nøglen til inspiration, kreativitet og åbenhed. Jeg har på den måde observeret flere ekspertiser (fremstilling af stof, farve, træ), der inspirer mig og giver mig lyst til at arbejde i det her fag.
– Tania

Hvordan ansøger jeg?

For at ansøge skal man sende os en motiveret ansøgning, hvor man fortæller lidt om sig selv, sin studieretning og sine fremtidige ambitioner.

Ansøgningen skal overbevise os om, at man er den bedste kandidat og samtidig inspirere os til at tro på ens mål. Hos Trendhim elsker vi at se unge studerende med store drømme og ambitioner – slip fantasien løs!

Bemærk venligst at din ansøgning skal være skrevet på engelsk og være mindst én side lang. Derudover skal du sikre dig, at dine kontaktinformationer også er inkluderet (navn, adresse, telefonnummer).

Send din ansøgning til csr@trendhim.com inden 1. december 2019.

Hvornår er ansøgningsfristen?

Ansøgningsfristen er 1. december 2019.

Hvad sker der efter deadlinen?

Trendhim vælger de mest talentfulde studerende blandt alle ansøgerne og belønner dem med et studielegat. Den proces kan tage op til fire uger. Vinderne bliver kontaktet via email eller telefon og pengene bliver sendt som en bankoverførsel.

Alle studerende bliver notificeret om, hvorvidt de har vundet eller ej.

Vilkår og betingelser

 • Ingen ansøgningsafgift krævet.
 • Studielegatet vil blive givet direkte til den studerende.
 • Ansatte, partnere og de nærmeste familiemedlemmer af ansatte hos Trendhim må ikke deltage.
 • Trendhim forbeholder sig retten til at tilbageholde udbetaling hvis ingen ansøgere lever op til de akademiske eller ansøgningsmæssige krav.
 • Alle påkrævede dele af ansøgningen skal sendes på samme tid og på engelsk. Ufuldstændige ansøgninger vil ikke blive behandlet.
 • Trendhim er dedikeret hvad angår beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Dataen her vil kun blive brugt til at bedømme ansøgningerne og udvælge vinderne og aldrig til kommercielle formål.
 • Bemærk venligst at det eneste formål med det her studielegat er at støtte studerende og ikke at promovere Trendhims produkter.

Nye artikler

Sådan designede vi Traveller's Kollektionen

Det piner os alle, at vi ikke kan udforske verden. Rejsepine er inspirationen bag en ny kollektion af accessories lavet...

Vielsesringe til mænd – Din ultimative guide

Fra at vælge den rigtige størrelse ring til at shoppe efter ikke-traditionelle ringe: Lær hvordan du vælger en vielsesri...

Helbredende armbånd til mænd – Hvad betyder smykkesten

Find ud af, hvad der gør helbredende armbånd med smykkesten til noget særligt og hvordan, du vælger det rigtige armbånd...

Valentinsgaver til mænd

Fra dansk-designede ure til ringe, halskæder og armbånd: Find en valentinsgave til ham, der betyder noget.

Hvad er et 24-timers ur med én viser & Hvorfor bør du bære et

Lær hvordan du indstiller og ser, hvad klokken er, på et 24-timers ur med én viser, og se hvorfor du bør bære et for at...

Hvad er et månefaseur & Hvordan skal det indstilles?

Lær hvordan man aflæser og indstiller verdens ældste urfunktion – månefasen.

Sådan rengør & vedligeholder du armbånd til mænd

Vi besvarer alle dine spørgsmål omkring, hvordan armbånd til mænd skal rengøres og vedligeholdes. Fra at svømme med perl...

4 Spørgsmål du bør stille dig selv, før du køber et skeletur

Ved at stille dig selv de her 4 spørgsmål, lærer du at vælge det rigtige skeletur og hvordan, du holder liv i det.

Sådan bærer du et lommeur med stil

Fra valg af lommeurs-kæde til at lære hvilket knaphul, der skal bruges: Se hvordan man bærer et lommeur på den rigtige m...

Se alle artikler
Tilbage
Nulstil mit password

Hurra! Vi har sendt dig en e-mail. Du vil snart være i stand til at logge ind!

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.