Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Brilleetuier

Mangler du et praktisk brilleetui til dine briller? Som også godt må se lidt godt ud? Vi har et godt udvalg af forskellige etuier til briller, så dine briller er beskyttede mod både ridser, slag og uheld, når du ikke har dem på. Det er nemlig bedre, end at skulle ud at investere i et helt nyt par briller.

10 produkter
10 produkter

TILMELD DIG FOR AT VINDE 3.000 KR

Tilmeld dig og få løbende tips til stil, særlige tilbud og information om nye produkter. Du deltager automatisk i en månedlig lodtrækning, hvor du kan vinde et gavekort på 3.000 kr.

Jeg er opmærksom på Trendhims privatlivspolitik. Afmeld når som helst.

Opbevar dine briller sikkert

Vi har samlet et udvalg af flotte og smarte brilleetuier, så du både kan have brillerne med på farten og sikkert opbevaret derhjemme. Har du brug for en flot æske til dine solbriller eller almindelige briller, har vi æsker med plads til flere. Så ved du altid, hvor dine briller ligger i skabet eller skuffen, hvis du putter dem i etuiet efter brug.

Vi har selvfølgelig også flotte etuier, der er lige til at tage med i tasken eller i hånden, hvis du ikke altid bruger dine briller. De er også gode til solbriller, hvis du mangler et praktisk sted at opbevare dem, når de ikke er nødvendige.

Til både brille- og solbrilleopbevaring

Hvis du bruger briller, er det altid en god ide at have dem i et etui, når du ikke bruger dem. Etuiet vil beskytte brillerne mod både ridser, slag og skader. Det kan nemlig hurtigt gå ud over brillerne, hvis de ligger på kanten af et sengebord eller måske roder rundt i en taskelomme, når du ikke bruger dem.

Solbriller er også bedst at opbevare i et brilleetui, når de ikke er i brug. De bør ikke skramle rundt i en skuffe eller ligge og samle støv i en vindueskarm. Opbevar brillerne sikkert i vores udvalg af smarte brilleetuier, så du undgår de kommer til skade. Så har du styr på dem, når du ikke har dem på næsen.

Ekstra beskyttelse til brillerne

Hvis du skal have dine cykelbriller eller sportsbriller med dig på farten, kan du finde et smart etui til at opbevare dem i hos os. Med et brilleetui hardcase er de sikret under transport til og fra aktiviteter, og de er også godt beskyttede, når de ligger hjemme og ikke er i brug. De risikerer ikke at blive støvede eller smudsede, før du skal bruge dem.

Det kan også bare være, du er ekstra øm over dine dyre briller, og så er et hardcase brilleetui en ekstra god beskyttelse. Så kan de tumle rundt i rygsækken eller komme med på rejser, uden du risikerer, de kommer til skade undervejs. Og de kan komme med over lange distancer, hvis du rejser ud i verden, og billerne er afgørende for en god tur.

Praktisk og smart

Det kan være smart altid at have et brilleetui med i tasken eller til at ligge i bilen. Så har du altid et sikkert sted at opbevare både briller eller solbriller, når du tager dem af. Hvis du leder efter et lille og praktisk brilleetui i læder, har vi flotte udgaver, der er lige til at tage briller med i.

Et brilleetui i læder kan være lidt ekstra lækkert, hvis du vil have dine solbriller i etui, når du spiser frokost i skyggen. Det vil pynte på bordet, og de er lidt mere elegante at have med, hvis du skal til et sommerbryllup eller bare skifter rundt med brillerne på jobbet i hverdagen. De kommer i flere farver, så du kan matche dine briller til dit brilleetui og flashe lidt mere kant.

Hold styr på brillerne

Briller er for mange en nødvendighed, og det kan være en dyr investering. Hvis skaden er sket, kan der oveni gå tid, før du kan få erstattet dem med nogle nye. Derfor er der kun gode grunde til at beskytte brillerne med et godt etui.

Hvis du skifter mellem forskellige briller til dagligt, eller du har en hel lille samling af solbriller, som du gerne vil holde styr på, så de altid er nemme at finde, er brilleetuier en god løsning. Du slipper for at lede efter dine briller, når de er samlet ét sted. Og du er sikker på, at brillerne er sikret mod fugt og støv, så de er fine, når du igen skal bruge dem.

Hold dig opdateret på nyheder

Leder du efter flere flotte og praktiske accessories, som hver en moderne mand har brug for, så kan du holde dig opdateret ved at tilmelde dig vores tribe. Du vil få ekstra gode tilbud, kampagner og sneak-peaks, så du altid ved, om der er nye solbriller, der skal ned i dit brillestui. Og vi har så meget mere, som du kan bruge til at udtrykke din særlige stil og historie.

Hvis du har brug for hjælp, er vi selvfølgelig også altid klar til at hjælpe dig med at fine det helt rigtige produkt. Tag endelig kontakt, hvis du har spørgsmål til vores brilleetuier eller andre produkter på siden.