Gratis fragt på alt | Udløber om:

00:00:00

Gratis fragt på alt

Udløber om:

00:00:00
Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Gratis standard fragt på alle ordrer-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Lommeure i guld

Førhen havde enhver mand et lommeur, i dag har enhver smart fyr et lommeur, som han bruger dagligt eller bare en gang imellem, fordi lommeure kan noget helt specielt.

Lommeure i guld er ikke for alle, men med et lommeur er du sikker på at skille dig ud. Det er sjovt, det er klassisk og kan bruges med mange forskellige looks, alt efter hvad du ønsker at udtrykke.

Et lommeur i guld er superelegant sammen med et jakkesæt, og er du typen, der bærer vest sammen med dit jakkesæt – ja, så skriger vesten nærmest på et guldlommeur i en flot kæde.

Styler du dit lommeur i guld med et par rå jeans og en T-shirt, giver lommeuret tonsvis af personlighed og særpræg til dit look og viser, at du nok er til jeans – men udmærket er klar over, hvad god stil er.

kr
kr
Typer af Personliggørelse
13 produkter

Klassiske lommeure og skelet-ure

Hos Trendhim finder du både klassiske lommeure i guld og de mere moderne, som fx et skelet-ur, hvor urets smukke, indviklede og fascinerende detaljer i urværket med garanti vil gøre indtryk og tiltrække sig beundrende blikke, når du hiver uret op af lommen.

Et lommeur kan bæres på forskellige måder. Den klassiske er naturligvis i vestelommen. Du kan også fæstne kæden til knaphullet i dit revers på din blazer eller jakke og lade uret glide ned i brystlommen.

Med jeans fæstnes kæden i en bæltestrop, og uret bæres i forlommen - eller du kan vælge at bære dit lommeur i en enkel lædersnor eller metalkæde om halsen.

Find dit lommeur i guld hos Trendhim

Hos Trendhim lægger vi vægt på, at den moderne mand skal have mulighed for at udtrykke sig, som han vil – også ved at bære lommeur. Derfor finder du altid et stort udvalg af lommeure i guld og andre metaller hos os.