Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Kørehandsker til herrer

Et par lækre kørehandsker giver et stilsikkert og moderigtigt look såvel som høj komfort og god funktionalitet. Det er en tidløs klassiker, der fungerer lige så godt i dag, som den gjorde det i 1920'erne. Kørehandskerne fuldender gentleman-looket og er et must-have i enhver herres garderobe. 

Se vores store udvalg af kørehandsker her på siden, hvor vi forhandler kørehandsker både med og uden fingre. Modellerne med fuldt fingerstykke er naturligvis udarbejdet i et materiale, så du kan betjene en touchscreen, mens du har dem på.

kr
kr
9 produkter

Kørehandsker til mænd, der aldrig går af mode

Kørehandsken er oprindeligt fra en tid, hvor biler ikke ydede samme komfort, som de gør i dag. Dengang kunne man ikke regulere temperaturen i bilen, og handskerne blev derfor en sikkerhedsforanstaltning, der gav et sikkert og stabilt greb om rattet. 

I dag har vi ikke samme behov for kørehandskerne, men de lever stadig videre i mange mænds garderobe som et lækkert og stilet tilbehør. Et par flotte handsker passer både til hverdag og fest, når du vil gøre lidt ekstra ud af dit outfit.

Vores kørehandsker er fremstillet i lækkert kvalitetsskind, der har et luksuriøst udseende og en høj funktionsdygtighed. De fås i et væld af designs og varianter, og vi har kørehandsker til alle typer mænd, hvis du mangler et par i din garderobe.

Når kvalitet, funktion og design går "hånd i hånd"

Kørehandsker er designet til et helt specifikt formål: De skal være komfortable på hånden, når du holder om et rat. Men ikke nok med det, så har designet også et på én gang klassisk, råt og maskulint udtryk, der løfter ethvert outfit.

Dertil kommer, at kørehandsken er en særdeles behagelig og funktionel handske, der giver mange muligheder. 

Vi forhandler kørehandsker til den stilsikre og kvalitetsbevidste mand, og vi har handsker i både et moderne snit og en retrostil. Uanset hvad du er til, så har vi en handske, der passer til dit favoritlook. 

Bæredygtigheden er desuden i højsædet; handskerne produceres og fremstilles i Danmark under ordentlige forhold.

Der er både god stil og overlegne kørefærdigheder forbundet med at bære et par herre kørehandsker – og hvem vil ikke gerne identificere sig med den beskrivelse?

Vælg det rigtige par kørehandsker til mænd

Vores kørehandsker er fremstillet i fåreskind. Denne type læder giver en god pasform, da den er finere end læder fra kalve og køer, og derfor nemmere tilpasser sig din hånd. Materialet er blødt og lækkert og yder en høj komfort. 

Kørehandsker fås i forskellige størrelser, og vores modeller følger de traditionelle handskestørrelser, der bestemmes af din hånds omkreds. Du finder din handskestørrelse ved at måle din hånds omkreds lige bagved knoerne.

  • 8.5 (21.5 cm) = Small
  • 9 (23 cm) = Medium
  • 9.5 (24 cm) = Large
  • 10 (25 cm) = X-Large

Husk at læder giver sig ved brug.

Særligt for kørehandsker gælder desuden, at knoerne er åbne, hvorfor denne handske kan give sig mere end en traditionel lukket handske. Hvis du er mellem to størrelser, bør du derfor altid gå efter den mindste.