Gratis fragt på alt | Udløber om:

00:00:00

Gratis fragt på alt

Udløber om:

00:00:00
Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Gratis standard fragt på alle ordrer-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Keyhangers & nøglesnore til mænd

Nøgleringe er en særlig slags halskæde, typisk lavet af læder, med plads til nøgler i bunden. På trods af deres praktiske aspekt har de været på mode siden 2011. Alle modeller er på lager.

kr
kr
Typer af Personliggørelse
20 produkter

NØGLERINGE TIL MÆND I 100% ÆGTE LÆDER

Keyhangers er meget moderne i øjeblikket, med vægten på stærke ægte okselædermodeller, og det er præcis, hvad vi har. Alle vores keyhangers har længden til at hænge ned til maven. Det lidt slidte vintage udseende er helt i top, så du kan fuldende looket ved blot at tilføje nogle fede accessories.

Når du køber et produkt i ægte læder, kan du være sikker på, at du over tid og ved mere og mere brug vil være tilfreds med den måde, den ser ud og føles på. Vores keyhangers ældes rigtig godt og bliver blødere og smukkere, jo mere du har dem på. Alle vores keyhangers er lavet af 100% ægte læder.

Praktisk mode

Tidligere blev de kaldet lanyards eller nøgleringe, og var egentlig bare en praktisk genstand, som man ville have på til en sportsbegivenhed eller på festival.

I dag er tonen dog blevet en helt anden, og de er nu blevet en vigtig form for accessory helt oppe på niveau med ​​halskæder.

De fleste sætter pris på altid at have bilnøglen eller husnøglerne lige ved hånden. I modsætning til de fleste modetrends har denne et meget praktisk element.

Se hele vores udvalg af herrehalskæder