Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

KASKETTER TIL MÆND

Den rigtige kasket er prikken over i'et til ethvert streetwear outfit. Fra justerbare kasketter med snap-, strop- eller velcrolukning til Fawler kasketter håndlavet i Italien – vi har en kasket til din stil i vores udvalg. Alle kasketter er på lager, klar til afsendelse og værd at tage hatten af for.

Sådan måler du
kr
kr
27 produkter

HERRE KASKET - HVILKE TYPER FINDES DER?

Forskellige typer kasketter til mænd lukkes på forskellige måder. Nogle har en plastiklukning (snapbacks), mens andre har en justerbar strop (strapback). Nogle helt tredje ligner en strackback cap til mænd, men hvor stroppen lukkes med velcro. Kasketter til mænd kan have forskellige formål. Ét formål er stil og et andet er at beskytte mod solen. Alt afhængig af materialet kan snapback caps holde dig varm, når det er køligt eller lade dit hoved ånde, når det er varmt. Størrelsen er langt hen ad vejen lige meget, når man køber en strapback eller snapback kasket, da de er justerbare. Der findes forskellige typer, inklusiv trucker caps, baseball caps, cricket caps og golf caps.

HISTORIEN BAG SNAPBACK KASKETTEN

Snapback caps til mænd er inspireret af skræddersyede baseball caps fra noget, der er meget populært i USA – baseball. Den populære sport prægede hattekulturen og billigere versioner af kasketten i form af snapback caps begyndte at blive produceret. Snapback kasketten blev ved med at være en rent praktisk accessory indtil slutningen af 1980'erne og 90'erne, hvor hiphop-kulturen gjorde kasketten til et modeobjekt. Stjerner som Ice Cube og Dr Dre hjalp til med overgangen fra baseball til popkultur. Stilen fortsatte ind i de tidligere 00'ere, hvor trucker caps blev almindelige. Snapback kasketten er ikke død endnu. Den er stadig populær og idoler som Kanye West og Mac Miller holder den i live.

STRAPBACK VS. SNAPBACK CAPS

I nyere tid bliver strapback caps set som en mere fornem version af snapback caps. Strapback kasketter har en justerbar strop i stedet for en række plastikhuller. Snapback caps er det åbenlyse valg, hvis du har travlt, da de er hurtige at justere så de sidder godt. En strapback kasket tager lidt længere tid, men sidder lige så godt som en snapback.

GLEM IKKE SKRÆDDERSYEDE KASKETTER

Forskellen mellem skræddersyede kasketter til mænd og dem med snap- eller stroplukning er, at hatten er lavet til præcis dine mål. Vores skræddersyede kasketter er håndlavede i Italien og giver den samme streetwear-vibe, men med den sofistikerede følelse, der kommer af et godt design og den kvalitet, man får, når noget er håndlavet i Italien.

Se alle hatte