365-dages returpolitik
Fragt 29 kr - Gratis over 349 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Fragt 29 kr - Gratis over 349 kr -
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Bliv inspireret

Panama-hat (Stråhat) til mænd

4 modeller på lager

Leder du efter en hat, der kan få dig helskindet igennem sommerheden og turene til stranden, uden at gå på kompromis med stil? Alle vores panamahatte er håndlavede i Italien med 100% ecuadorianske strå og uden foring for maksimal åndbarhed. Præcis den hat du har brug for til at holde hovedet koldt.

Vis filtre
Sorter efter
Farve
Creme
Blå
Luk
Vælg størrelse
Luk
Pris
kr
-
kr
Anvend
Fjern alle filtre
Sorter efter:
modeller
×
Sorter efter
Mest solgte
Nyeste
Laveste pris
Højeste pris
×
Filtrer
Farve
Creme()
Blå()
Vælg størrelse
Pris
kr
-
kr
Anvend
Fjern alle filtre
FawlerPiero Moda Panama Hat m. Stribet Bånd & Naturlige Farver
1.199 kr
FawlerPiero Lys Tan Moda Panama Hat m. Marineblåt Bånd
1.199 kr
FawlerPanama Stråhat
999 kr
FawlerPino Blå Moda Panama Hat m. Stribet Bånd
1.199 kr

0 produkter fundet

Tilret venligst dine valgte filtre

Nustil alle filtre
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Kom helskindet gennem sommeren med en panamahat

En panama hat bliver traditionelt lavet af ecuadorianske toquilla-strå. De fleste panama-hatte ligner en fedora og har en bred skygge, der beskytter dit ansigt mod solen.

Da toquilla-strå er naturligt lette og åndbare, behøver du ikke at bekymre dig om, at varme og sved hober sig op under din hat. Hvad end vi snakker en grillaften eller en strandtur med mojitos: De her lyse stråhatte til mænd er ideelle til at holde hovedet koldt. Og så er en panama hat herre fed og nem at matche med resten af dit sommer-outfit – fra et afslappet jakkesæt af linned til shorts og sandaler.

Shop panamahatte i høj kvalitet

Takket være global opvarmning og nedbrydningen af ozonlaget er solhatte til mænd vigtigere end nogensinde før! Når du leder efter den bedste panamahat, så hold øje med, om den er lavet af ægte ecuadorianske strå. Det er den eneste slags strå-hat, der kan kaldes en panamahat. Det er muligt at finde stråhatte i andre former (f.eks. pork pie), men den traditionelle panamahat har en bred skygge, et bånd omkring bunden og så spidser den til foran – ligesom en fedora.

Er panamahatte fra Panama?

Panamahatten stammer oprindeligt fra Ecuador – ikke Panama. De fik navnet ‘panamahatte’ i 1850'erne, da ecuadorianske hattemagere flyttede til Panama for at sælge deres håndværk. Der blev hatte solgt til mænd, som deltog i Guldfeberen i Californien. 'Panamahat' var nok et nemmere navn at huske end ‘jipijapa’ eller ‘toquilla’ hat, som de bliver kaldt overalt i Syd- og Centralamerika.

Fra Ecuador til Italien

Selvom den traditionelle kunst at væve ecuadorianske toquilla-stråhatte blev tilføjet til UNESCO listerne over immateriel kulturarv i 2015, bliver alle vores panamahatte til mænd håndlavet i Italien. Med hævdvunden italiensk håndværk bliver hver hat omhyggeligt givet den perfekte form og ingen foring for maksimal åndbarhed og komfort – ergo er det den perfekte sommerhat til mænd.

Panama-hatte vs Fedora-hatte

Designet minder om hinanden, men den største forskel på panamahatte og fedorahatte er materialerne, de bliver lavet af. Panama-hatte er lavet af toquilla-strå, mens fedora-hatte kan være lavet af filt, bomuld eller sågar polyester. Panamahatte er praktisk talt designet udelukkende til varmt vejr, så de er den perfekte hat til solrige dage. Kan du ikke vælge mellem en fedora-hat og en panama-hat? Shop vores voksende udvalg af hatte til mænd og se hvilken hat, der er den rigtige for dig.

Hvordan vælger man den rigtige størrelse panama-hat?

Når du står overfor at skulle vælge en klassisk panamahat, så husk på, at skyggen bør være proportional med dine skuldre. Smal skygge til en smal kropsbygning. Bredere skygge til bredere skuldre.

Sådan måler du dit hoved for at finde den rigtige størrelse panamahat
1. Sæt et målebånd omkring dit hoved der, hvor hattens indre bånd kommer til at sidde.
2. Før enderne sammen på din pande.
3. Sørg for at målebåndet ikke er for stramt.
4. Aflæs omkredsen på målebåndet og vælg din størrelse.

Hvis du foretrækker at bære hatten på skrå, så mål med målebåndet det sted, hvor hattens inderbånd ville være – som regel 1 cm over ørerne. Hvis dit hoved har en omkreds i den lavere ende af en størrelse, så kan hatteindlæg hjælpe med at opnå en bedre pasform.

Se alle vore andre hatte
Tilbage
Nulstil mit password

Tak! Hvis du allerede har en konto hos os, vil du modtage en mail fra os. Hvis du ikke modtager en mail fra os, er det fordi, du ikke har en konto hos os. Du kan oprette en konto ved at klikke på "Opret en konto"

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.