Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

TRILBY HAT

Hvad end vi snakker en tur i byen eller måder at udtrykke sin hipster-stil, så er en trilby-hat fra vores voksende udvalg perfekt som prikken over i'et. Shop vores trilby-hatte i uld – håndlavede i Italien og perfekte til både at holde varmen om vinteren og holde hovedet koldt om sommeren.

Sådan måler du
kr
kr
4 produkter

SÆT PRIKKEN OVER I'ET PÅ DIT LOOK MED EN TRILBY TIL MÆND

Navnet 'trilby' stammer fra en teaterforestilling inspireret af George du Mauriers novelle 'Trilby'. Hatten, som fik sin debut kort efter teaterforestillingen, blev hurtigt kendt som 'trilby-hatten'. Historisk set blev trilbyhatte lavet af filt fra kaninhår, men du vil opdage, at de fleste af vores dansk-designede trilby hatte er lavet af uld.

Uanset om du skal i teateret eller et smut forbi din yndlingscafé, så sæt prikken over i'et på dit look med en trilby-hat fra vores voksende udvalg. Shop trilby-hatte i uld – håndlavede i Italien og perfekte til både at holde varmen om vinteren og holde hovedet koldt om sommeren. Designet til både casual og formelle lejligheder.

TRILBY VS FEDORA – HVAD ER FORSKELLEN?

Trilby hatten bliver ofte forvekslet med en fedora. Den primære forskel er størrelsen på skyggen og måden, den bæres på – længere tilbage på hovedet. Det gør trilbyhatten til en accessory med mindre fokus på det praktiske og mere fokus på stil, fordi den modsat en fedora ikke beskytter mod solen.

Den korte skygge på en trilby er dens mest karakteristiske træk. Se det mere som en accessory end en form for solbeskyttelse – i modsætning til en fedora eller sixpence. Kronen på en trilby hat er også kort. Ligesom en fedora har den en fordybning i midten og på hver side.

SÅDAN OPGRADERER DU DIN STIL MED EN TRILBY

1. Når du er på udkig efter en trilby, er det bedst at vælge naturlige materialer, da de giver den bedste isolation og åndbarhed. Hold dig til uld, bomuld eller linned.

2. Overvej et ensfarvet design frem for prangende mønstre eller designs, der skærer i øjnene.

3. Bær din trilby rigtigt – en smule tilbage på hovedet. Ellers kan det ske at se ud som om, du har købt en fedora, der er for lille.

4. Husk at trilbyhatte handler mere om stil end funktion. Der findes andre hatte, som er bedre til at beskytte mod solen eller holde dig varm.

5. Sørg for at den trilby, du køber, har et svedbånd. Det hjælper med at absorbere sved og er nemmere at vaske end hele hatten.

SÅDAN FÅR DU EN TRILBY I DEN RIGTIGE STØRRELSE

1. Beslut dig først og fremmest for hvor langt tilbage på hovedet, du vil have din trilbyhat til at sidde.

2. Brug derefter et målebånd eller et stykke tråd til at måle omkring dit hoved der, hvor hatten kommer til at sidde.

3. Skriv det ned og shop vores udvalg for at finde en hat i den størrelse, du har fundet frem til.

Se alle hatte