Gratis fragt på alt | Udløber om:

00:00:00

Gratis fragt på alt

Udløber om:

00:00:00
Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Gratis standard fragt på alle ordrer-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

PENGECLIPS

Nogle fyre foretrækker ikke at rende rundt med en fyldig pung eller måske hader de at sidde på en hele dagen. Hvis det lyder som dig, så tag et kig på vores udvalg af pengeclips. En pengeclips er den simpleste måde at have kontanter og kort på dig. Hvis du er træt af, at en klodset pung strækker din baglomme hver dag, så er en pengeclips svaret.

kr
kr
13 produkter

Et slankere liv

Skiftet til en pengeclips er det perfekte tidspunkt at få ryddet ud i alle de gamle kvitteringer, brugte gavekort og støvet, der har hobet sig op, hvor vi alle ønskede, der var penge. Når du har fundet frem til de vigtigste ting, går det op for dig, at nogle kontanter og dine vigtige kort er alt, du har brug for.

Er du bange for, du ligner en gangster, hvis du trækker en pengeclips frem i supermarkedet? Så lad være med at have så mange kontanter med. Problem solved.

Forskellige slags pengeclips

Der er to primære typer pengeclips: Klassiske pengeclips og pengeclips i punge og kortholdere.

Klassiske pengeclips

Pengeclips er den ultimative minimalist-pung. De er typisk lavet af metal og er perfekte til at have et par sedler og kort på sig. De er ikke bare praktiske, men tjener også et formål som accessory. Og så er de perfekte, hvis du gerne vil have en lille nok pung til forlommen.

Pengeclips i punge & kortholdere

Her snakker vi punge eller kortholdere med en pengeclips. Nogle af dem har pengeclipsen på ydersiden, men andre har den inden i pungen.

Pengeclips i rustfrit stål

Rustfrit stål er det perfekte materiale til en pengeclips, fordi det er holdbart og elegant. Pengeclips er ofte billigere end punge og fungerer som unikke og stilfulde accessories til mænd. En pengeclips i rustfrit stål kan bruges praktisk talt hele livet. Bare lad være med at strække den for meget med dusinvis af sedler og kort.

Klar til en pengeclips?

De her accessories er slanke og elegante, men gør samtidig, at du er tryg velvidende at dine kort og kontanter er sikret. Vælg et design, der giver dig mulighed for at indgravere for et personligt design, der i sandhed er unikt.

Selv om din pengeclips ikke bliver fundet frem særlig tit – medmindre du kan lide at vise dine penge frem – så er det stadig vigtigt at vide, at den afspejler din smag, stil og modesans.

Indgraverede pengeclips

Med en indgraveret pengeclips er det endnu nemmere at fortælle lige præcis din historie. Det er ikke bare at vælge en trend, men dykker ned i noget mere personligt. Den er din.

Personliggjorte pengeclips er også en fremragende gaveidé til en særlig mand i dit liv. Mangler du en gave til fars dag? Hvad med din bedste vens bryllup? Indgraverede pengeclips er perfekte gaver til forlovere og vi kan lasergravere alt fra dine initialer til en særlig dato eller en besked, der minder dig om, hvor fantastisk du er. Noget a la… ‘du er fantastisk.’ Okay, det er ikke vores mest kreative ide, men du ved, hvad vi mener.

Hvad end du vælger, så find din favorit-pengeclips ved at shoppe vores konstant voksende udvalg af accessories til mænd.

Se alle vores herrepunge