365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Bliv inspireret

Kæder til pung

0 modeller på lager

En tegnebogskæde er ikke noget for enhver mand. Men hvem har også lyst til at ligne 'en eller anden fyr'? Uanset om du er på jagt efter en trucker pung med kæde eller mere diskrete versioner designet til at holde din pung sikkert på plads, så har vi noget i vores udvalg af tegnebogskæder, der passer til lige netop din historie.

Vis filtre
Sorter efter
Farve
Luk
Pris
kr
-
kr
Anvend
Fjern alle filtre
Sorter efter:
modeller
×
Sorter efter
Mest solgte
Nyeste
Laveste pris
Højeste pris
×
Filtrer
Farve
Materiale
Størrelse
Egenskaber
Mærke
Pris
kr
-
kr
Anvend
Fjern alle filtre

0 produkter fundet

Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Kæde til pung – Praktisk & stilfuld

En kæde til en pung er ganske enkelt en kæde med en karabinhage e.l. i hver ende, som sættes fast i din pung og din bælte. Formålet med en tegnebogskæde er at holde din pung tæt på dig, så du ikke mister den. Og det er ikke bare lommetyve, den beskytter imod… med en buksekæde bliver din tegnebog sikkert i din lomme, selv når du kører på motorcykel. Og lad os nu være ærlige: Du ser også cool ud.

Kæder til punge begyndte først at blive populære i løbet af 1950'erne, efter bikere begyndte at bære dem for at passe bedre på deres punge. Det er ikke nogen hemmelighed, at bikere, rockere og punkere er glade for accessories, der får dem til at skille sig ud. Kæder til bukser kan ses overalt fra modeshows til hipsterkultur, men samtidig er de forblevet populære blandt bikere. Uanset om du er ude efter en tegnebogskæde med håndjern eller en af de helt tykke slags, så shop vores voksende udvalg for at finde en tegnebogskæde, der både passer til din stil og giver den sikkerhed, du ønsker.

Hvordan bærer man en tegnebogskæde?

1. Start med at sætte den ene ende af kæden fast til metalringen på din pung. De fleste kædepunge har sådan en ring. Hvis du bare vil bære den for stilens skyld (eller den ikke kan sættes fast i din pung), så sæt den ene ende fast i en af bæltestropperne på bagsiden af dine bukser.
2. Nu hvor kæden og din pung sidder sammen, skal pungen ned i baglommen. 3. Det sidste trin er at sætte den anden ende af kæden fast i bæltestroppen på forsiden af dine bukser – på samme side som din pung.

Er der en 'rigtig' side at bære tegnebogskæden på?

Der er ikke nogen faste regler omkring, hvilken side kæder til punge skal bæres på. Sæt kæden fast på den side, hvor du har din pung. Det er typisk højre side, hvis du er højrehåndet og venstre side, hvis du er venstrehåndet.
Tilbage
Nulstil mit password

Hurra! Vi har sendt dig en e-mail. Du vil snart være i stand til at logge ind!

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.