Modtag inden Fars Dag - bestil et digitalt gavekort senest fredag d. 2. juni kl 16.00

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 399 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-20.00)
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

KÆDER TIL PUNG

En tegnebogskæde er ikke noget for enhver mand. Men hvem har også lyst til at ligne 'en eller anden fyr'? Uanset om du er på jagt efter en trucker pung med kæde eller mere diskrete versioner designet til at holde din pung sikkert på plads, så har vi noget i vores udvalg af tegnebogskæder, der passer til lige netop din historie.

12 produkter
12 produkter

BLIV EN DEL AF VORES TRIBE

Bliv en del af vore Trendhim Tribe for at få nyheder om kommende produkter, gode tips og tricks, eksklusive rabatter og mere!

Jeg er opmærksom på Trendhims privatlivspolitik. Afmeld når som helst.

KÆDE TIL PUNG – PRAKTISK & STILFULD

En kæde til en pung er ganske enkelt en kæde med en karabinhage e.l. i hver ende, som sættes fast i din pung og din bælte. Formålet med en tegnebogskæde er at holde din pung tæt på dig, så du ikke mister den. Og det er ikke bare lommetyve, den beskytter imod… med en buksekæde bliver din tegnebog sikkert i din lomme, selv når du kører på motorcykel. Og lad os nu være ærlige: Du ser også cool ud.

Kæder til punge begyndte først at blive populære i løbet af 1950'erne, efter bikere begyndte at bære dem for at passe bedre på deres punge. Det er ikke nogen hemmelighed, at bikere, rockere og punkere er glade for accessories, der får dem til at skille sig ud. Kæder til bukser kan ses overalt fra modeshows til hipsterkultur, men samtidig er de forblevet populære blandt bikere. Uanset om du er ude efter en tegnebogskæde med håndjern eller en af de helt tykke slags, så shop vores voksende udvalg for at finde en tegnebogskæde, der både passer til din stil og giver den sikkerhed, du ønsker.

HVORDAN BÆRER MAN EN TEGNEBOGSKÆDE?

1. Start med at sætte den ene ende af kæden fast til metalringen på din pung. De fleste kædepunge har sådan en ring. Hvis du bare vil bære den for stilens skyld (eller den ikke kan sættes fast i din pung), så sæt den ene ende fast i en af bæltestropperne på bagsiden af dine bukser.

2. Nu hvor kæden og din pung sidder sammen, skal pungen ned i baglommen. 3. Det sidste trin er at sætte den anden ende af kæden fast i bæltestroppen på forsiden af dine bukser – på samme side som din pung.

ER DER EN 'RIGTIG' SIDE AT BÆRE TEGNEBOGSKÆDEN PÅ?

Der er ikke nogen faste regler omkring, hvilken side kæder til punge skal bæres på. Sæt kæden fast på den side, hvor du har din pung. Det er typisk højre side, hvis du er højrehåndet og venstre side, hvis du er venstrehåndet.