Spar 10% på alle solbriller

Spar 10% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

KNAPDÆKSLER

Vil du gerne klæde dig pænt på til noget formelt, men uden alt besværet med at have en skjorte på, der har dobbeltmanchetter? Knapdæksler forvandler enhver plastikknap til en accessory, der skinner. Fra smykkesten til kulfiber: Shop vores voksende udvalg og find det rette par til dig.

kr
kr
15 produkter

KNAPDÆKSLER FORVANDLER DET BANALE TIL NOGET SÆRLIGT

Knapdæksler er accessories til mænd, som glides hen over almindelige, kedelige knapper og gør dem til noget iøjnefaldende. Med knapdæksler til mænd stilles der – i modsætning til manchetknapper – ikke særlige krav til manchetterne på din skjorte. De her passer på de fleste standard-knapper og kan bruges med enhver skjorte i dit skab. De ser fantastiske ud til en smoking eller når du gerne vil se ekstra skarp ud på kontoret.

ALSIDIGE KNAPDÆKSLER

Du ser nok oftest knapdæksler blive brugt som alternativ til manchetknapper. I stedet for at købe en skjorte med fancy dobbeltmanchet kan du blot glide de her knapdæksler over knapperne ved manchetten på enhver herreskjorte. Til særlige lejligheder, når du gerne vil se bedst muligt ud, kan de også bruges på den øverste knap på din skjorte, når du har smoking på.

Alle knapdækslerne i vores udvalg passer de fleste skjorteknapper. For at bruge dem, skal du bare åbne dem og glide dem under og omkring knappen. Luk dem så de sidder fast og glæd dig over, at du på så kort tid har opgraderet en ellers almindelig skjorte til noget ganske særligt.

Det eneste, der kan være lidt problematisk, er at vælge hvilke knapdæksler, du vil have på. Fra dem med hård, farvet emalje til knapdæksler indlagt med perlemor eller smykkesten: Der findes et par, som hjælper med at fortælle din historie.

HVORDAN MATCHER MAN KNAPDÆKSLER?

Som med alle metal-accessories bør metallet på dine knapdæksler matche det metal, dine andre smykker og accessories er lavet af. Hvis du f.eks. har et sølvfarvet ur på, så ser et par sølvfarvede manchetknapper bedst ud.

GAVER TIL MANDEN, DER HAR ALT

Det kan virke umuligt at finde gaven til manden, der har alt. De fleste kender én, hvor de tænker: Hvad giver man manden der har alt? Det korte svar er: Giv ham noget, kan rent faktisk ender med at bruge. Prøv et par knapdæksler indlagt med kulstof – det samme materiale, der bliver brugt til at holde vægten nede og farten oppe på biler fra Ferrari, Aston Martin og Lamborghini. Eller måske er han mere til noget klassisk og ville sætte pris på et par sorte knapdæksler? Uanset hvad han foretrækker, så shop vores udvalg for at finde det bedste par knapdæksler til herreskjorter.

Se alle manchetknapper