Gratis fragt på alt | Udløber om:

00:00:00

Gratis fragt på alt

Udløber om:

00:00:00
Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Gratis standard fragt på alle ordrer-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Ear cuffs til mænd

Vil du gerne have looket af en øremanchet, men er du ikke klar til at skulle pierces? Se vores udvalg af ear cuffs til mænd, fra sølv- og guldfarvet til sort, fremstillet af holdbar messing. En hurtig og smertefri måde at fortælle din historie på.

kr
kr
21 produkter

EAR CUFFS TIL MÆND: HVAD ER DET?

Ear cuffs er smykker, der er placeret på ørets helix og antihelix. De er buede for at give komfort og et sikkert greb, og er nemme at tage af og på.

Fordi ear cuffs ikke behøver et hul gennem øret, er de alsidige - du kan kombinere dem med andre smykker efter smag og behag. Brug en øverst på din helix og en nederst - du kan have et nyt look hver dag.

TYPER AF EAR CUFFS TIL MÆND

Tænker du over, hvilken type ear cuff du skal have? Vi gør det nemt for dig ved at dele det op i tre kategorier: materialer, farve og design.

Vi bruger messing til vores ear cuffs, da det er blødere end stål, hvilket gør det nemt at forme dem, så de passer godt rundt om din helix. Desuden er det rust- og pletbestandigt - din messing ear cuff vil holde hele livet.

Vores ear cuffs fås i guldfarvet, sølvfarvet og sort. Guldfarve passer bedst til varmere hudtoner og tilføjer et strejf af luksus, mens tidløse sølvfarver passer bedst til køligere hudtoner. Sort ser naturligvis godt ud til alle og passer godt til alt.

Alle vores farvede metaldesigns er PVD-belagt - titaniumnitrid (guldfarve) og titanium carbon nitrid (sort) er smeltet sammen med overfladen på et molekylært niveau, så den smukke finish er ridse- og pletresistent. Den falmer eller krakelerer heller ikke med tiden.

MEST POPULÆRE EAR CUFFS TIL MÆND

Du har valgt farve og materiale - nu skal du beslutte dig for designet. Når det kommer til accessories, går de fleste mænd efter et rent og klassisk look. I dette tilfælde passer en slank 3 mm manchet perfekt til dig. Har du lyst til at eksperimentere? Vælg en bredere 10 mm manchet med et kompliceret geometrisk mønster eller et edgy kranie - chunky og uundgåelig.