Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

KORS ØRERINGE TIL MÆND

Du behøver ikke at være George Michael for at have et kors i øret med stil. Fra diskrete stud-øreringe til korsøreringe i sterlingsølv: Der findes et par til enhver mand og enhver historie. Shop vores voksende udvalg – designet eksklusivt til mænd – og find korsøreringen, du har ledt efter.

20 produkter
20 produkter

VIS DIN INDIVIDUALITET FREM MED KORSØRERINGE TIL MÆND

Uanset om vi snakker hængende kors eller dem, der sidder direkte i øret, så kan du finde noget i vores udvalg, der giver dit look nyt liv og viser din unikke stil frem. Fra simple stud øreringe til en ørering med kors i sterlingsølv, der kan ses fra rummet: Hver af vores korsøreringe til mænd er lavet med nikkelfrit metal, så de er allergivenlige og sikre at have i øret.

Tag et kig på vores magnetiske kors-øreringe, hvis du ikke har huller i ørerne. De er perfekte til at sætte i øret efter arbejde eller i weekenden – uden du behøver at have huller i ørerne. Og hvis du foretrækker korsøreringe med et mere gotisk look… så har vi også det. Og hipsters, jer har vi heller ikke glemt. Shop hele vores udvalg af kors øreringe til fyre og find det par, der bedst fortæller din historie.

HVILKEN STØRRELSE KORSØRERINGE HAR DU BRUG FOR?

De fleste herreøreringe med kors er designet til at passe i en standard-piercing. For bedre at forstå størrelserne, og for at hjælpe dig med at vælge den bedste korsørenring, kan du tage et kig på billedet nedenfor. Vi har sammenlignet størrelsen på de mest populære øreringe til mænd med et normalt betalingskort.