Modtag inden Fars Dag - bestil et digitalt gavekort senest fredag d. 2. juni kl 16.00

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 399 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-20.00)
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Septum piercinger

Se vores udvalg af septum piercinger til mænd – fra runde barbells i kirurgisk stål til enkle klik-smykker i ren titanium i forskellige farver og styles. Sørg for, at din næse repræsenterer dig. Find den perfekte herre læbepiercing.

23 produkter
23 produkter

BLIV EN DEL AF VORES TRIBE

Bliv en del af vore Trendhim Tribe for at få nyheder om kommende produkter, gode tips og tricks, eksklusive rabatter og mere!

Jeg er opmærksom på Trendhims privatlivspolitik. Afmeld når som helst.

Septum piercinger til mænd

Septum piercinger er blandt de ældste former for piercinger, der stadig bruges i dag, og deres popularitet er ikke faldet, men det rigtige smykke kan være afgørende for dit look. Der findes flere forskellige muligheder, fra kugleringe til hestesko ringe (runde barbells) til simple clickers. De fås i kirurgisk rustfrit stål og rent, let titanium med forskellige farver og spændende mønstre - alle er testet og sikre at bruge. Vælg en størrelse og en stil, der passer behageligt og passer til dit personlige look. Uanset om du er på udkig efter et diskret smykke eller et modigt og udtryksfuldt look, er der et smykke til din septum piercing her.