Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Tungepiercinger

Se vores udvalg af tungepiercinger til mænd – lige og buede barbells af kirurgisk stål eller rent titanium i forskellige farver og styles. Sørg for, at din tungepiercing er af sikre og holdbare smykker, der repræsenterer dig. Find den perfekte herre tungepiercing her.

kr
kr
6 produkter

Tungepiercinger til mænd

Der er en grund til, at tungepiercinger er populære blandt mænd. Ikke alene elsker kvinder dem, men de tilføjer også et overraskende element til dit look, som ikke bliver afsløret, medmindre du vælger at afsløre det. Afhængigt af hvilken type tungepiercing du har, kan du være på udkig efter en standard barbell eller en buet piercing, men du kan også have en piercing tættere på spidsen af din tunge – perfekt til en kuglering eller en cirkulær barbell (hestesko ring). Vores udvalg fås i kirurgisk rustfrit stål og rent titanium i mange forskellige farver og mønstre, som alle er testet og sikre at bruge. Vælg en størrelse og stil, der passer behageligt og komplementerer din stil og dine præferencer. Uanset om du foretrækker et diskret look eller noget mere udtryksfuldt, kan du finde en tungepiercing.