365-dages returpolitik
Fragt 29 kr - Gratis over 349 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Fragt 29 kr - Gratis over 349 kr -
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle

Vores mærker

Leder du efter et specifikt mærke, der passer til din historie? Tag et kig på vores egne mærker og find dit match.

Trendhim er vokset fra forhandler af accessories til en international e-handelsgigant med over 6.000 unikke produkter under vores 13 egne mærker. Alle produkterne er omhyggeligt designet i Danmark og skabt til at fortælle forskellige historier.

WAYKINS

Watkins er ubekymret, altid på farten og altid klar til et eventyr.
Vi kan ikke sende dig tur til stranden, men vores accessories kan give nyt liv til dine minder og huske dig på at forblive eventyrlysten.

FAWLER

Fawler er til manden, der forstår vigtigheden af at investere i kvalitet og den holdbarhed, der kommer af godt håndværk. Han står ved sine valg og er stolt af at forblive tro mod sine værdier og idealer.

BOHEMIAN REVOLT

Bohemian Revolt lader dig være dig... selv når du skal have jakkesæt på. Vær aldrig kedelig!

MOODY MASON

Moody Mason er et smykkemærke til rigtige mænd – den øverstbefalende og ham, der elsker at få beskidte hænder, ballademageren og den gode far, der gjorde skøre ting, da han var yngre og ikke helt er klar til at skifte det ud med det traditionelle familieliv. Moody Mason er ikke bare én ting. Hvorfor skulle det være anderledes for dig?

LAZY BEAR

Lazy Bear er til ham, der elsker at udforske byen. Ham der ser byen som lige så fuld af spænding og udfordringer som junglen. Livet er beregnet til at blive levet.

SALT & HIDE

Salt & Hide forstår at der er en ny destination rundt om hvert eneste hjørne og at vi ser verden forskelligt med hvert skridt. Vi værdsætter ikke kun de naturlige materialer for deres farver, teksturer og sanseindtryk… de minder os om et sted, vi endnu ikke har set, en rejse vi endnu ikke har været på, og giver os lyst til at tage afsted.

SIDEGREN

Sidegren repræsenterer moderne skandinavisk design og livsstil. Hver eneste nøje gennemtænkt accessory skal have et formål ud over sin minimalistiske æstetik og, i ægte dansk stil, hænge gnidningsløst sammen med funktionalitet.

LUCLEON

Ikke alle situationer kræver, at noget skærer i øjnene for at tiltrække opmærksomhed. Lucleon er til manden, der forstår at gøre indtryk uden at skrige efter opmærksomhed. Det er hans diskrete selvsikkerhed og styrke, der gør ham til en løve – ikke hans brøl.

Tilbage
Nulstil mit password

Tak! Hvis du allerede har en konto hos os, vil du modtage en mail fra os. Hvis du ikke modtager en mail fra os, er det fordi, du ikke har en konto hos os. Du kan oprette en konto ved at klikke på "Opret en konto"

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.