Spar 10% på alle solbriller

Spar 10% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Skæg ringe

Ikke alle mænd kan gro et stort, busket skæg. Blandt dem, der kan, er det ikke mange, der har modet til at dekorere det med skæg perler. De leder med det samme tankerne hen på fiktionens mest maskuline karakterer, både historiske og fantastiske. Sæt pris på din ansigtsmanke, som kun du kan.

kr
kr
12 produkter

Hvem burde gå med skæg perler?

At have et stort busket skæg kræver dedikation, og der er stor forskel på et velplejet fuldskæg og skægget på en fyr, der lige er blevet reddet efter seks måneder på en øde ø. For den førstnævnte fyr er hans skæg en forlængelse af hans karakter. Velovervejet, modig og smuk. For at tilføje lidt flair til hans majestætiske skæg kommer skæg ringe, perler, spiraler og vedhæng i spil.

Nogle gange omtales de som vikinge-skæg ringe, men der er faktisk ingen afgørende beviser for, at vikinger nogensinde brugte dem i skægget. Der er fundet genstande ved skandinaviske arkæologiske udgravninger, der kunne have været brugt til dette formål, men de kunne lige så godt have været dekorative perler til snørebånd, så vidt vi ved. 

Takket være dværgenes og vikingernes popularitet i kendte medier er vikingernes skæg ringe dog kommet for at blive.

Men ikke alle mænd med skæg kan bære en skæg ring. Du skal være groet ud af dine små skægstubbe og være kommet videre fra dit hipsterskæg for at indtræde fuldskæggets majestætiske land – et skæg, der er langt nok til at kunne binde en knude under hagen og have ca. 10 cm tilbage at lege med.

Typer af skæg smykker

Ringe

Ringe til skæg er den mest almindelige type smykker til mænd med meget skæg. Disse er metalcylindre, der er trukket over en hårelastik, som bruges til at samle dit skæg.

Perler

Perler til skæg er normalt kortere og mere runde end ringe. Skæg perler kræver mindre hår for at blive siddende, da de har tendens til at være betydeligt lettere end ringe.

Spiraler

Skæg spiraler er åbne spiraler, der vikles rundt om dit skæg. Afhængigt af materialet, de er lavet af, vil du muligvis ikke engang få brug for en tråd til at hjælpe med at sætte dem på. 

Vedhæng

Skæg vedhæng er ikke viklet rundt om dit skæg, men vævet ind mellem skægget og fastgjort enten ved hjælp af en clips eller, hvor bagsiden er spiralformet.

Sådan bruges skæg perler

Det første, du skal gøre, før du tager din skæg ring eller -perle på, er at kæmme eller børste dit skæg. Dette vil ikke kun løsne filtret skæg og knuder, men det vil gøre processen meget lettere og få dit skæg til at fylde en smule mindre, hvilket giver et bedre udgangspunkt for ringen.

For et simpelt look kan du samle dit skæg under hagen og binde det med en hårelastik. Tråd en snor i en løkke gennem ringen og rundt om dit skæg. Før løkken og dit skæg gennem ringen og over elastikken.

For et ægte vikinge-look, kan du gentage processen to eller tre gange ned langs dit skæg.