Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

SKÆGBØRSTER

En skægbørste er helt sikkert ikke noget man ser i de fleste badeværelser. Gutter, hvis I tror det er smart at nuppe kærestens hårbørste, så tager I fejl. Håret på damens hoved er meget anderledes end de ru hår et skæg består af. Forkæl dit skæg, for det fortjener det. Køb dig en skægbørste af høj kvalitet i dag.

kr
kr
6 produkter

HVORFOR DU HAR BRUG FOR EN SKÆGBØRSTE

Hvis du lige er begyndt med at gro dit skæg, kan det være overvældende med alle de forskellige produkter folk siger du har brug for, for at få dit drømmeskæg.

Men alle mænds skæg er forskellige, og hvad angår skægbørster så er det knald eller fald om de fungerer for dig. Den generelle mening er både at prøve en skægbørste og en skægkam til at starte med, før du vælger hvilken (eller begge) der giver det bedste resultat.

BØRSTER MED VILDSVINEHÅR BEVARER OLIERNE

Skægbørster med vildsvinehår er den bedste kvalitet, man kan købe. Vildsvinehårene hjælper med at stimulere den naturlige olieproduktion og fordeler olien jævnt langs hele hårets længde.

EN BØRSTE GIVER SKÆGGET FYLDE

Den generelle regel: En kam er til styling og en børste giver skægget et tykkere, mere fyldigt udseende. Skægbørsten hjælper hårene med at lægge sig i én retning, og sikrer at olien dækker hele skægget.

BØRSTER MED VILDSVINEHÅR ER FORSKELLIGE I STØRRELSE

Den standard børste fra en hylde har plastikhår med samme længde. Hårene på en børste med naturlige vildsvinehår er forskellige i længde, hvilket betyder at olien bedre bliver fordelt uden tørre pletter ind imellem.

SKÆGBØRSTER TIL VEGANERE

I skægverden er børster med vildsvinehår normalt det eneste realistiske valg. Men det fungerer jo ikke, hvis du er veganer. Børster med syntetiske hår får meget kritik, men der er adskillige kvalitative syntetiske børster på markedet. De er bare lidt sværere at finde.

RÅD TIL AT BØRSTE SKÆGGET

Man bør ikke bare kaste sig ud i at børste sit skæg. Med lidt omhu vil skægget blive blødt, tykt og se meget godt ud efter børstningen, hvis du husker på disse råd:

Børst ikke et vådt skæg. Hvis du børster skægget umiddelbart efter dit bad, kan du forvente at miste hår. Find en rutine, hvor du kan bade, og derefer børste dit skæg efter at have påført skægolie og/eller balsam for at forhindre hårtab og de knuder, vådt hår kan skabe.

Børst efter olien er påført. Den største fordel ved at børste med vildsvinehår er evnen til at vedligeholde olieindholdet i skægget. Hvis du børster efter olien er påført vil du både maksimere sundhedsfordelene og dit skægs blødhed.

Hold din skægbørste ren. De naturlige hår på en vildsvinebørste vil give et glat skæg i mange år, men de bedste resultater opnås med en ren børste. Som en yderligere bonus vil det også få kæresten til at rense sin børste for hår.

Eksperimentér med hestehårsbørster. Skægbørster med hestehår er begyndt at komme ind i billedet igen. De er gode til at sprede olien jævnt, men de har endnu ikke overtaget den holdning de fleste har til vildsvinehårene.

HVOR KØBER MAN DEN BEDSTE SKÆGBØRSTE I DANMARK?

Er du overbevist om at en skægbørste vil få det bedste frem i dit skæg? Alle vores skægbørster er lavet med materialer af den højeste kvalitet og vil holde meget, meget længe.

PÅ UDKIG EFTER ET ANDET PRODUKT?

Se alle produkter til skægpleje