365-dages returpolitik
Fragt 29 kr - Gratis over 349 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Bliv inspireret
Bliv inspireret
Fragt 29 kr - Gratis over 349 kr -
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Bliv inspireret

Skægbørster

10 modeller på lager

En skægbørste er helt sikkert ikke noget man ser i de fleste badeværelser. Gutter, hvis I tror det er smart at nuppe kærestens hårbørste, så tager I fejl. Håret på damens hoved er meget anderledes end de ru hår et skæg består af. Forkæl dit skæg, for det fortjener det. Køb dig en skægbørste af høj kvalitet i dag.

Vis filtre
Sorter efter
Farve
Sort
Brun
Hvid
Luk
Materiale
Luk
Mærke
Luk
Pris
kr
-
kr
Anvend
Fjern alle filtre
Sorter efter:
modeller
×
Sorter efter
Mest solgte
Nyeste
Laveste pris
Højeste pris
×
Filtrer
Farve
Sort()
Brun()
Hvid()
Materiale
Mærke
Pris
kr
-
kr
Anvend
Fjern alle filtre
Dr. DittmarLille Skægbørste Af Bøgetræ
169 kr
GuardenzaSkægbørste af bambus med Vildsvinebørster
199 kr
Dr. DittmarTæt Skægbørste Af Bøgetræ
199 kr
Kent BrushesSkægbørste Til Kort Hår/Skæg
199 kr
Benjamin BarberSkægbørste Af Naturhår
129 kr
Kent BrushesMilitær Hårbørste Af Bøgetræ
249 kr
Dr. DittmarLille Skægbørste Af Pæretræ
169 kr
Golden BeardsSkægbørste i Oliventræ
299 kr
Golden BeardsHygge Startersæt til Skægpleje
699 kr
Golden BeardsSkægbørste i Pæretræ
199 kr

0 produkter fundet

Tilret venligst dine valgte filtre

Nustil alle filtre
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!Hvorfor du har brug for en skægbørste

Hvis du lige er begyndt med at gro dit skæg, kan det være overvældende med alle de forskellige produkter folk siger du har brug for, for at få dit drømmeskæg.

Men alle mænds skæg er forskellige, og hvad angår skægbørster så er det knald eller fald om de fungerer for dig. Den generelle mening er både at prøve en skægbørste og en skægkam til at starte med, før du vælger hvilken (eller begge) der giver det bedste resultat.

Børster med vildsvinehår bevarer olierne

Skægbørster med vildsvinehår er den bedste kvalitet, man kan købe. Vildsvinehårene hjælper med at stimulere den naturlige olieproduktion og fordeler olien jævnt langs hele hårets længde.

En børste giver skægget fylde

Den generelle regel: En kam er til styling og en børste giver skægget et tykkere, mere fyldigt udseende. Skægbørsten hjælper hårene med at lægge sig i én retning, og sikrer at olien dækker hele skægget.

Børster med vildsvinehår er forskellige i størrelse

Den standard børste fra en hylde har plastikhår med samme længde. Hårene på en børste med naturlige vildsvinehår er forskellige i længde, hvilket betyder at olien bedre bliver fordelt uden tørre pletter ind imellem.

Skægbørster til veganere

I skægverden er børster med vildsvinehår normalt det eneste realistiske valg. Men det fungerer jo ikke, hvis du er veganer. Børster med syntetiske hår får meget kritik, men der er adskillige kvalitative syntetiske børster på markedet. De er bare lidt sværere at finde.


Råd til at børste skægget

Man bør ikke bare kaste sig ud i at børste sit skæg. Med lidt omhu vil skægget blive blødt, tykt og se meget godt ud efter børstningen, hvis du husker på disse råd:  • Børst ikke et vådt skæg. Hvis du børster skægget umiddelbart efter dit bad, kan du forvente at miste hår. Find en rutine, hvor du kan bade, og derefer børste dit skæg efter at have påført skægolie og/eller balsam for at forhindre hårtab og de knuder, vådt hår kan skabe.


  • Børst efter olien er påført. Den største fordel ved at børste med vildsvinehår er evnen til at vedligeholde olieindholdet i skægget. Hvis du børster efter olien er påført vil du både maksimere sundhedsfordelene og dit skægs blødhed.


  • Hold din skægbørste ren. De naturlige hår på en vildsvinebørste vil give et glat skæg i mange år, men de bedste resultater opnås med en ren børste. Som en yderligere bonus vil det også få kæresten til at rense sin børste for hår.


  • Eksperimentér med hestehårsbørster. Skægbørster med hestehår er begyndt at komme ind i billedet igen. De er gode til at sprede olien jævnt, men de har endnu ikke overtaget den holdning de fleste har til vildsvinehårene.


Hvor køber man den bedste skægbørste i Danmark?

Er du overbevist om at en skægbørste vil få det bedste frem i dit skæg? Alle vores skægbørster er lavet med materialer af den højeste kvalitet og vil holde meget, meget længe.

På udkig efter et andet produkt?


Se alle produkter til skægpleje

Tilbage
Nulstil mit password

Tak! Hvis du allerede har en konto hos os, vil du modtage en mail fra os. Hvis du ikke modtager en mail fra os, er det fordi, du ikke har en konto hos os. Du kan oprette en konto ved at klikke på "Opret en konto"

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.