Rabat & Inspiration

Modtag Europas mest inspirerende "ugens look".

Rabatter i nyhedsbrevet på op til 50 %.

Få vores nyhedsbrev én eller to gange om ugen.

Ugens Look
Uge 47
Uge 47

Skægkamme

14 modeller på lager - Levering 1-2 hverdage

Som teenagedreng kan man finde stor glæde i at observere en pige leder efter sin hårkam over alt, og undre sig over hvorfor hun går så meget i panik. Det er ikke før du selv er begyndt at gro et skæg og kommet op på et niveau, hvor du har brug for en skægkam, at du forstår hendes lidelse. Det bliver en daglig vane at kæmme skægget, når du har din helt egen tilegnede skægkam. Følelsen af at tage hjemmefra uden et kæmmet skægget er akavat, og du vil ikke føle dig hel.

Filtrer (4)
Dit valg:
Nustil alle filtre
Farve
Luk
Materiale
Luk
Mærke
Luk
Pris
kr
-
kr
Anvend
Sorter efter:
modeller
Kent Brushes Fin/Grov Tortoise Kam
99,00 kr 89,10 kr
-10%
Audacious Beard Co. Namnu Træ Skægkam
149,00 kr 134,10 kr
-10%
Trendhim Kileformet Kam i Sumak
149,00 kr 134,10 kr
-10%
River Grooming Klassisk Stålkam
249,00 kr 224,10 kr
-10%
Trendhim Butterflykam i Sort Rustfrit Stål
199,00 kr 179,10 kr
-10%
River Grooming Barberens Kam i Rustfrit Stål
249,00 kr 224,10 kr
-10%
Trendhim Butterflykam i Rustfrit Stål
199,00 kr 179,10 kr
-10%
River Grooming Basic Stålkam med Tynde Tænder
249,00 kr 224,10 kr
-10%
River Grooming Stålkam i Kreditkortstørrelse
249,00 kr 224,10 kr
-10%
Kent Brushes Moustache Tortoise Kam
129,00 kr 116,10 kr
-10%
Trendhim Kam med Flyvehåndtag
229,00 kr 206,10 kr
-10%
River Grooming Basic Bredtandet Stålkam
249,00 kr 224,10 kr
-10%
Mountaineer brand Matsort Lomme Skægkam
249,00 kr 224,10 kr
-10%
River Grooming Bredtandet Stålkam med Flaskeåbner
249,00 kr 224,10 kr
-10%

0 produkter fundet

Tilret venligst dine valgte filtre

Nustil alle filtre
Modtag ugentlige rabatter og inspiration

Modtag Europas mest inspirerende "ugens look".

Rabatter i nyhedsbrevet på op til 50 %.

Få vores nyhedsbrev én eller to gange om ugen.

Moustachekamme

Hvorfor du har brug for en skægkam

Der er intet kompliceret ved at have et skæg som mål. Du vil gerne have at skægget ser mandigt og organiseret ud, og få kommentarer fra både dem, som er, og dem, som ikke er i stand til at få skæg. Med den bedste skægkam vil dine venner ikke kunne andet end at give dit skæg den hyldest, det fortjener!

Skæg er blevet hyldet gennem århundreder og er en del af berømte figurers identitet. Hvis du skulle tegne et billede af Abraham Lincoln, Mr. T, Gandalf, Leonardo da Vinci, Julemanden eller Hulk Hogan, ville deres skæg være en af deres mest definerende karakteristika. Vil du også have skægget til at være en del af din identitet?

Spaltede spidser opstår ikke kun i dit hår

Igen, du vil have hørt om at pigerne klippede deres spaltede spidser i skolen for at få det sundeste hår. Når det kommer til skæg, opstår der også spaltede spidser, og det er ofte nødvendigt at trimme. En kam af dårlig kvalitet vil beskadige hårsækkene, hvilket resulterer i flere spaltede spidser, mere trimning og et mindre skæg. Og det går jo ikke, vel?

En kam træner dit skæg.

Jep, dit skæg kan lære en ting eller to af dig. Ved regelmæssigt at kæmme det vil du være i stand til at klippe længere hår af, og dit skæg vil snart lære at gro ned.

Indgroede hår er aldrig sjove.

De er ikke sjove lige meget hvor de er, og det gælder også for skægget. Som dit skæg lærer at gro ned af den konsekvente kæmning reduceres risikoen for smertefulde skæghår også.

Skægkammens kvalitet har noget at sige

Folk har købt kvalitetskamme så som Kent-kamme i århundreder, og de fortsætter med at forbedre deres produkt, hvorimod en kam fra din lokale grossist kan gøre mere skade end hvad godt er. Når de stemples ud af formen er der hundreder af mikroskopiske kanter og tænder, som er klar til at skade dit skægs hårkvalitet. Køb en god skægkam i træ til dig selv - de holder meget længe.

Råd til kæmning af dit skæg

Konceptet med at kæmme skægget er simpelt, men der er desværre en rigtig og en forkert måde at kæmme skægget på. Tag disse råd med dig for at sikre, at du ikke gør skade på dit skæg med din nye kam.

  • Kæm ikke et vådt skæg. Når du kæmmer efter et bad udsætter du dit skæg for hårtab. For tyndere skægge kan dette føre til et endnu tyndere og mere spraglet skæg.

  • Det bedste tidspunkt er efter den fugtgivende behandling. Når du har fugtet dit skæg med en olie og/eller balsam er det nemmest. Skægget vil være tungere, hvilket tillader kammen at glide gennem de knuder, der opstår.

  • Vælg den rigtige kam. Skæghår er forskellige i tykkelse. Jo tykkere dit skæg er, desto større skal mellemrummet mellem kammens tænder være. Start altid med de største tænder på kammen og arbejd dig hen til de finere tænder efterhånden.

  • Være blid, når du kæmmer. Aggressiv kæmning kan knække hårene i de knuder, du finder i skægget. Ved at kæmme blidt kan du afvikle knuderne stille og roligt.

Hvor køber man den bedste skægkam i Danmark?

Lige her, selvfølgelig. Vi sælger kamme af høj kvalitet, som du vil fryde dig over at have i dit barbersæt. De skæg- og moustachekamme vi har vil forøge antallet af positive kommentarer, du får.
Gå til toppen