Tlf: 7199 7272 Åben 9:00-17:00
Gratis fragt 1-2 hverdage
Gratis retur - 365 dages fuld returret

Smykker & accessories til mænd

65.000 glade kunder siden 2007

Skægvoks

5 modeller på lager - Levering 1-2 hverdage

Selvom skæg er kommet og gået ud af mode gennem historien, giver et skæg i dag den stilfulde gentleman et særskilt look. At have et ordentligt holdt skæg er en tidløs stilerklæring.
Et pjusket, pjaltet og dårligt holdt skæg vil ikke gøre noget godt. Hvis du beslutter dig for at gro et skæg, er det absolut nødvendigt at du også tager dig ordentligt af det. At trimme skægget, sørge for at hårene er velplejede og at style det er alt sammen nødvendigt for at sikre at skægget ser godt ud. Her kommer den kvalitative, naturlige skægvoks ind i billedet. Tjek vores store udvalg ud herunder.
Dit valg:
Nustil alle filtre
+
Farve

Grå

Sort

Stål

Orange

Luk
Materiale
Luk
Mærke

Audacious Beard Co.

Benjamin Barber

Golden Beards

Proraso

Luk
Pris
kr
-
kr
Anvend
Sorter efter:
5 varer fundet
Et øjeblik..

Få rabat og inspiration hver uge

  • - Op til 40% på nye kollektioner
  • - Modtag Europas mest accessory inspirerende "look of the week"
  • - Eksklusive rabatter til nyhedsbrevsmodtagere på op til 50%

...og imponerende meget mere i din indbakke 1-2 gange om ugen.

Kan til enhver tid afmeldes

highfive

Aww yeah! Velkommen indenfor i varmen!

Forvent den første mail fra os indenfor et par dage.

email-bg

Voks til skæg

At bruge en skægvoks af høj kvalitet er et vigtigt værktøj, når skægget skal styles. Det vil hjælpe dig med at holde skægget pænt og sammenføjet. Afhængigt af dit skægs længde, vil det også hjælpe dig med at style det og gøre livet med dit skæg meget mere behageligt.

En anden funktion som skægvoks har, er at holde skægget velplejet. Ligesom hår- og moustachevoks har en skægvoks komponenter, som vil få dit skæg til at se sundere ud og hjælpe med at forhindre skæl og tørhed.

Brug kun den bedste skægvoks

Du har taget dig af dit skæg og set det gro så længe. Ville du bare smøre hvad som helst på dit ansigt? Selvfølgelig ikke.

Naturlige ingredienser

Når du vælger en skægvoks, så kig lige på ingredienslisten. Sørg for at voksen er naturlig bivoks og undgå paraffin eller ethvert andet petrouleum-lignende middel til at starte med. Paraffin-baserede vokse blev populære på grund af deres lave pris, men de er ikke helt fri for problemer. For det første har de tendensen til at udtørre hårret, og for det andet er de ikke vandopløselige. Dette betyder at det ikke er nok bare at vaske ansigtet med sæbe for at fjerne det. Ingen kan lide ekstra arbejde.

Pleje til dit skæg

Sørg dernæst for at den voks, du har valgt, indeholder plejemidler af høj kvalitet. Disse består ofte af olieekstrakter og nøddesmør. Nogle gange er de forstærket med E-vitamin for at give dit skæg lidt glød. Du bør også overveje duften. Produktet vil bogstaveligt talt sidde i hele dit ansigt, så du skal være sikker på at du kan lide duften. Hvis du ikke er så meget for aromaen, kan du vælge en uparfumeret voks.

Hold din manke under kontrol

Den sidste overvejelse er stivheden. Hvis dit skæg er kort, og du blot vil forhindre tilfældige hår i at poppe ud, så er en voks med lav eller mellem stivhed rigeligt. Hvis du har længere skæg, så overvej at købe en stivere voks. Husk, at du ikke vil overdrive med skægvoksen, ellers får du et pudset look.

Find en god skægvoks og hold dit skæg i god stand. Vi har alt, du skal bruge.