Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 349 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Fragt 29 kr - Gratis over 349 kr -
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Bliv inspireret

Skægvoks

3 modeller på lager

Selvom skæg er kommet og gået ud af mode gennem historien, giver et skæg i dag den stilfulde gentleman et særskilt look. At have et ordentligt holdt skæg er en tidløs stilerklæring.
Et pjusket, pjaltet og dårligt holdt skæg vil ikke gøre noget godt. Hvis du beslutter dig for at gro et skæg, er det absolut nødvendigt at du også tager dig ordentligt af det. At trimme skægget, sørge for at hårene er velplejede og at style det er alt sammen nødvendigt for at sikre at skægget ser godt ud. Her kommer den kvalitative, naturlige skægvoks ind i billedet. Tjek vores store udvalg ud herunder.

Vis filtre
Sorter efter
Mærke
Luk
Pris
kr
-
kr
Anvend
Fjern alle filtre
Sorter efter:
modeller
×
Sorter efter
Mest solgte
Nyeste
Laveste pris
Højeste pris
×
Filtrer
Materiale
Mærke
Pris
kr
-
kr
Anvend
Fjern alle filtre
Benjamin BarberBlack Oak Light Hold Voks
119 kr
ProrasoMoustache Voks 15ml
99 kr
Golden BeardsGolden Hårpomade 200ml
299 kr

0 produkter fundet

Tilret venligst dine valgte filtre

Nustil alle filtre
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Moustachevoks


Voks til skæg

At bruge en skægvoks af høj kvalitet er et vigtigt værktøj, når skægget skal styles. Det vil hjælpe dig med at holde skægget pænt og sammenføjet. Afhængigt af dit skægs længde, vil det også hjælpe dig med at style det og gøre livet med dit skæg meget mere behageligt.

En anden funktion som skægvoks har, er at holde skægget velplejet. Ligesom hår- og moustachevoks har en skægvoks komponenter, som vil få dit skæg til at se sundere ud og hjælpe med at forhindre skæl og tørhed.

Brug kun den bedste skægvoks

Du har taget dig af dit skæg og set det gro så længe. Ville du bare smøre hvad som helst på dit ansigt? Selvfølgelig ikke.

Naturlige ingredienser

Når du vælger en skægvoks, så kig lige på ingredienslisten. Sørg for at voksen er naturlig bivoks og undgå paraffin eller ethvert andet petrouleum-lignende middel til at starte med. Paraffin-baserede vokse blev populære på grund af deres lave pris, men de er ikke helt fri for problemer. For det første har de tendensen til at udtørre hårret, og for det andet er de ikke vandopløselige. Dette betyder at det ikke er nok bare at vaske ansigtet med sæbe for at fjerne det. Ingen kan lide ekstra arbejde.


Pleje til dit skæg

Sørg dernæst for at den voks, du har valgt, indeholder plejemidler af høj kvalitet. Disse består ofte af olieekstrakter og nøddesmør. Nogle gange er de forstærket med E-vitamin for at give dit skæg lidt glød. Du bør også overveje duften. Produktet vil bogstaveligt talt sidde i hele dit ansigt, så du skal være sikker på at du kan lide duften. Hvis du ikke er så meget for aromaen, kan du vælge en uparfumeret voks.

Hold din manke under kontrol

Den sidste overvejelse er stivheden. Hvis dit skæg er kort, og du blot vil forhindre tilfældige hår i at poppe ud, så er en voks med lav eller mellem stivhed rigeligt. Hvis du har længere skæg, så overvej at købe en stivere voks. Husk, at du ikke vil overdrive med skægvoksen, ellers får du et pudset look.

Find en god skægvoks og hold dit skæg i god stand. Vi har alt, du skal bruge. Se også alle vores andre produkter til skægpleje

Tilbage
Nulstil mit password

Tak! Hvis du allerede har en konto hos os, vil du modtage en mail fra os. Hvis du ikke modtager en mail fra os, er det fordi, du ikke har en konto hos os. Du kan oprette en konto ved at klikke på "Opret en konto"

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.