Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

SLIPSEKÆDE

Slipsekæder får dit look til at se mere sofistikeret ud, samtidig med at de holder dit slips på plads. Du skal bare hænge den på en knap og føre slipset igennem kæden. Perfekt gave til fars dag eller til dine forlovere. Alle slipsekæder i vores udvalg er på lager og klar til at blive sendt afsted.

3 produkter
3 produkter

HVAD ER EN SLIPSEKÆDE?

Slipsekæden er en stilfuld måde at holde dit slips på plads, så det ikke flagrer i vinden eller bliver vådt, når du vasker dine hænder. Ja, det sker desværre en gang imellem. Slipsekæden fuldender dit look ved at holde slipset tæt mod din skjorte. Vores slipsekæder er populære som gaver til jubilæer, højtider, fødselsdage og fars dag. Hver af dem består af to dele. Den øvre del af slipsekæden sidder fast rundt om en knap på din skjorte. Dit slips føres igennem kædens løkke og skjuler knappen. Det ender ud i, at du har en synlig kæde på forsiden af slipset, der holder det på plads… selv når du vasker op.

HVORDAN BRUGER MAN EN SLIPSEKÆDE?

Placer den øvre del øverst på den valgte knap og før den ned, så den sidder fast.

Når det er gjort, føres slipset igennem den åbne kæde.

Juster slipset så kæden og slipset ligger fladt og i midten.

SLIPSEKÆDE VS. SLIPSEKLEMME & SLIPSENÅL

Slipsekæder er alletiders for dem, der ikke bryder sig om slipseklemmer eller slipsenåle. Slipseklemmer ser godt nok pæne ud, men det er ofte svært at få dem til at sidde helt lige. Slipsenåle laver bogstavelig talt huller i dit dyreste slips. Slipsekæder holder slipset på plads uden huller eller besværet med konstant at tjekke, om det stadig sidder rigtigt.

HVORDAN FÅR MAN MEST UD AF EN SLIPSEKÆDE?

Overvej om det er det rigtige valg til lejligheden. Slipskæder har en tendens til at sidde fast på ting, man går forbi, fordi kæden hænger løst. Det er måske bedst kun at bruge den de dage, hvor du vil klæde dig ekstra pænt på og skille dig ud.

Vælg en slipsekæde, der matcher dit outfit. Vi har både sølv- og guldfarvede slipsekæder. Husk at basere dit valg efter farven på dine andre metal-accessories. Har du sølvtonede manchetknapper? Så vælg en sølvtonet slipsekæde.

Slipsekæder sidder traditionelt længere nede på slipset, men det afhænger af personlig smag og stil.