Solbriller | Køb 2 og spar 20%

Solbriller | Køb 2 og spar 20%

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Strømper til mænd

Uanset om du skal klæde dig formelt på eller ordne ærinder i dine yndlings sneakers, finder du det perfekte par herrestrømper blandt vores udvalg. Disse sokker er fremstillet af de bedste materialer og er designet til at sikre komfort til dine fødder hele dagen lang.

27 produkter
27 produkter

KLASSISKE CREW STRØMPER

Crew sokker, eller klassiske sokker, er den mest populære type sokker til mænd. De strækker sig typisk op til midt på læggen og dækker hele den nederste del af benet. Klassiske sokker er alsidige og kan bruges til alle typer sko, herunder formelle sko, høje sneakers og endda støvler.

ANKELSTRØMPER TIL MÆND

Ankelsokker går, som navnet antyder, op til ankelknoglen. De er et populært valg for mænd, der ønsker en mindre synlig sok, der ånder mere end klassiske sokker. Ankelsokker er ideelle til lave sko, f.eks. sneakers eller loafers.

Klassiske sokker giver mere dækning og støtte til underbenet. De kan hjælpe med at forebygge vabler og gøre det mere behageligt for din fod. Klassiske sokker er også et godt valg for mænd, der ønsker at holde benene varme i koldere vejr. Ankelsokker er derimod mere åndbare og kan hjælpe med at forhindre fodsved og lugten, der normalt følger med. De er også et godt valg for mænd, der ønsker en sok, der er lidt mere diskret.