Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

LOCS SOLBRILLER

Locs er det hardcore amerikanske solbrillefirma, der er velkendt for sin cool stil indenfor biker-solbriller. Hvis du husker Arnold Schwarzenegger i den første Terminator-film, stjal han faktisk sine solbriller fra en motorcyklist. Selvom de fleste designs er meget maskuline, har vi også inkluderet nogle unisex looks.

kr
kr
3 produkter

LOCS SOLBRILLER TIL MÆND

Fra klassisk biker-stil til hardcore gangsta-swag er Locs-solbriller blevet en klassiker og fast bestanddel i mænds stil. Du kender de der pixelerede solbriller, der kommer ned over folks ansigter i "thug life" memes. Det er Locs!

Nej, egentlig ikke... de er bare pixelrepræsentationer af generiske sorte solbriller, men de kunne have været!

VÆR FOKUSERET

Det, der gør LOCS-solbriller unikke, er de karakteristiske tykke brillestænger. Ikke alene giver de et stort lærred til det klassiske LOCS-logo, men de beskytter dine øjne mod lys, der kommer ind fra siderne. Fokuser på det, der er lige foran dig. Hvad der er perifert er... ja... perifert.

Disse ikoniske kvalitetssolbriller giver en lille ekstra del street til din stil. Alle kan bære dem, lige fra fiskere til motorcyklister til piloter, men når du først tager dem på, er du en LOCS-mand. Du kan gemme dig for gaderne, men gaderne er lige foran dine øjne.