Spar 10% på alle solbriller

Spar 10% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

SOLBRILLER I TRÆ

Alle vores briller med klart glas og solbriller i træ er håndlavede af ægte træ. Vi har nogle i ibenholt, bambus, palisander, zebratræ og endda solbriller lavet af gamle skateboards. Med naturligt træ får brillerne hver deres unikke mønstre og farver. Med 100% UV-beskyttelse og polariserede linser er du desuden beskyttet mod solens stråler.

kr
kr
13 produkter

SOLBRILLER & BRILLER MED KLART GLAS I TRÆ

Vores unikke solbriller i træ og briller med klart glas i træ er det perfekte miljøvenlige valg til dem, der tør skille sig ud fra mængden af stel i plastik og metal. Og så er solbriller i træ desuden lettere og mere komfortable end den tykke, generiske slags lavet af plastik. Er du interesseret i solbriller i træ som noget helt unikt? Tag et kig på vores håndlavede solbriller fremstillet af 100% genbrugt skateboard-træ.

LINSER

Er du på udkig efter solbriller i træ? Så bør du sikre dig, at de giver 100% UVA- og UVB-beskyttelse og er polariserede. Polariserede linser gør, at dine øjne bliver belastet mindre, og reducerer blænding fra vand, sne og de tidspunkter, hvor solen rammer bilen foran dig! UV-beskyttelse giver dine øjne den beskyttelse, de har brug for mod solen.

HVORFOR VÆLGE TRÆSTEL?

Den rette temperatur – I modsætning til stel i plastik eller metal, der bliver alt for kolde om vinteren og sindssygt varme om sommeren, er træstel komfortable at have på hele året rundt.

De er lette – Så du kan have briller med klart glas eller solbriller til mænd på, uden at lægge mærke til det.

Godt for miljøet – Træ er en vedvarende ressource og kan blive genbrugt (som vores solbriller lavet med træ fra skateboards).

Noget unikt – Hvert træstel er håndlavet. Stel af metal og plastik er typisk masseproducerede. Det naturlige træ betyder, at du får noget helt unikt.

Godt håndværk – Der er en vis stolthed i at bære noget, som du ved, tog tid at lave. Hver eneste af vores solbriller i træ og briller med klart glas i træ er håndlavet og den tid og det håndværk, der er lagt i, kan ses i det endelige produkt.