Gratis fragt på alt | Udløber om:

00:00:00

Gratis fragt på alt

Udløber om:

00:00:00
Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Gratis standard fragt på alle ordrer-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Ur vedhænge til mænd

Et ur, der taler til dig, taler for dig. Konkretiser historien, det fortæller med vedhæng, der repræsenterer, hvem du er. I denne kategori finder du vedhæng i rustfrit stål af høj kvalitet i forskellige design - perfekt til at tilføre detaljer til din historie.

materials_metals_and_alloys
materials_stones
materials_surface_treatments
kr
kr
17 produkter

Hvorfor bære vedhæng på en urrem?

Vi er historiefortællere af natur. Nogle udtrykker sig bedst ved at skrive. Andre maler. Så er der nogle, der fortæller deres historie gennem det tøj, de har på.

Et ur kan sige meget om en mand, men i sidste ende var uret designet som det er. At bære vedhæng på sin urrem er en måde at tage ejerskab af sit ur på. Brug dem til at indikere din profession, religion, din passion eller blot, hvordan du har det i dag. Skift dem ud hver dag for at repræsentere, hvem du er - fordi den, du er, ændrer sig dag for dag.

Typer af vedhæng til urremme

Kranier

Er du en forretningsmand med lidt af en headbanger gemt i dig? Dekorer dit formelle ur med et diskret kranium for at bevare lidt edge. Kranier er også memento mori - påmindelser om døden, der hjælper os med at huske på, at vores tid er begrænset, så vi skal have mest muligt ud af den. En påmindelse om døden, der minder dig om at leve.

Symboler på held

Uanset om de forbedrer dit pokerspil eller ej, kan symboler på held udstråle, at du er en risikovillig spiller. Sæt disse på din urrem for at vise, hvem du er, eller blot for at distrahere dine modstandere fra det es, du har gemt i ærmet.

Religiøse eller erhvervsmæssige symboler

En ankervedhæng er en perfekt måde en sømand kan tage havet med sig på eventyr på land. Tilføj et diskret symbol fra din religion til din urrem og hav den altid med dig. Uanset hvilket vedhæng, der taler til dig, er det rigtige til dit ur. Det er din historie.

Emoji vedhæng

Simple emoji vedhæng til dit ur er den perfekte måde at tilføje dit humør til din urrem. Brug en smiley for at vise, at du har positive vibes eller blot for at udstråle, at du er en millennial (eller zoomer), der primært kommunikerer med emojis.

Urrem vedhæng farver og materialer

Alle vores vedhæng til urremme er lavet af kirurgisk rustfrit stål og er ridse- og rustbestandige. Derudover er vores farvede design er PVD-belagte. Uanset om de er sorte, guldfarvede, regnbuefarvede eller andre farver, PVD-belagte. Processen ved PVD-belægning involverer sammensmeltning af titaniumnitrid til metallets overflade på et molekylært niveau, hvilket resulterer i en smuk ridse- og pletbestandig overflade, der hverken falmer eller krakelerer.

Sådan fastgøres vedhæng til din urrem

Mange vedhæng har en stift, der er omkring en millimeter tykkere i enden end hullet på din urrem. Du skal blot sætte dem på, og de bliver siddende på plads. For en mere sikker pasform skal du kigge efter dem, der har påskruede bagplader. Du vil mærke dem mere, og de kan efterlade et mærke på din rem, men de går ingen steder.