Modtag inden jul - bestil senest kl. 16:00 onsdag den 21. december

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 349 kr-
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-20.00)

Design af et eventyr-klar ur

Træd ind i vores design studio og se, hvordan kundefeedback bliver til et eventyr-klar ur til Seizmont.

Kapitel 1: Det startede med jer

Vidste du, at meget af vores designinspiration kommer fra fyre som dig? Til det her ur spurgte vi urentusiaster and eventyrlystne mænd om, hvad der var vigtigt for dem. Det største spørgsmål var – Hvordan designer man et iøjnefaldende ur, der også ser godt ud til et jakkesæt?

De her fyre ville have noget, der gjorde deres venner jaloux. Et ur med masser af funktionalitet der, i modsætning til de fleste kompasure, stadig ser stilfuldt ud, når man mødes med vennerne eller sidder på kontoret. Det skulle være et ur, der kunne bruges til mere end bare én ting.

Da vi var færdige med undersøgelsen, gik det op for os, at det her nye ur ville passe perfekt under Seizmont-mærket. Det giver os chancen for at lave noget nyt og dristigt.

Hvis du var blevet spurgt, hvad ville du så have foreslået? Kommentér her og fortæl os din idé.

Kapitel 2: Skitser

Når vi skitserer, forvandler vi idéer til virkelighed. Vi ved, vi vil bruge rustfrit stål, fordi det er slidstærkt og ikke falmer. Urremmen bliver lavet i læder af lignende grunde – holdbarhed og komfort. De finere detaljer – fra kronen til viserne – bliver også til i det her stadie.

Lad os nu se på kompasset...

  • Hvor stort er for stort?
  • Hvad er let at læse, men gør ikke uret for tungt at bære?
  • Og når vi nu snakker om vægt… hvordan påvirker rustfrit stål den faktor?

Kapitel 3: Er større bedre?

Skitserne beviste, at vi bliver nødt til at lave nogle forskellige kompas-prototyper, før vi går videre. Så vi kontaktede vores producent og bestilte nogle i forskellige størrelser.

Der findes ikke en genvej til et fantastisk design og det her ur er bevis på det. Ændringen af størrelsen på kompasset ift. vores oprindelige skitse betød, at alt skulle ændres – fra urkassen til remmens tykkelse. Men det her stadie, før 3D-print og prototyper, er vores chance for at få detaljerne helt på plads.

Kapitel 4: 3D-print & Flere ændringer

Den her del er en af vores favoritter. Det er her vores skitser og kompas-prototyper bliver til printbare tekniske tegninger i 3D. I det her stadie af processen ser vi også på læderprøver, diverse former for stålfinish og forskellige visere – vi vil have detaljer, der gør det her ur unikt. Det er måske en af de sejere ting, vi gør, men det er ikke uden udfordringer.

Efter det først 3D-print fandt vi ud af, at hele uret skulle være større. Det var ikke vægtigt nok – det skulle være robust og på en måde, der kan ses.

Det er fantastisk, at vi kan 3D-printe det hver gang. Forestil dig, hvis vi kun kunne udforske prototyper ved at lave et komplet ur for hver lille ændring. Det ville være vanvittigt dyrt at lave så mange ubrugelige urkasser. Og eftersom vi nu kunne se uret i 3D, besluttede vi os for at navngive det Orbis. Det virkede passende med kompassets og urkassens kurvede linjer.

Kapitel 5: Vi løber en risiko

De første prøveprodukter er ankommet! Det er alletiders at se kompasset i aktion – det fungerer godt og giver præcis den vibe, vi havde håbet på. Mændene vi snakkede med ville have noget, der får deres venner til at stoppe op og bemærke det. Det har vi vist opnået nu.

Vi laver stadig ændringer i det her stadie. Urkassens finish levede ikke op til vores standarder, så vi laver forskellige udgaver med børstet og poleret stål. Og låsen var for stor og skulle ændres. Selv om alle remme får quick-release funktionalitet og er nemme at personliggøre, løber vi stadig en risiko ved at lave den grå rem.

Kapitel 6: Hvad så nu?

Med de sidste ændringer på plads, har vi sat gang i produktionen! Vi forventer at have de her kompasure klar til afsendelse før sommeren slutter.

Vi kan næsten ikke vente på at se det. Kan du?

Kapitel 7: Så er de her! Kompasurene er ankommet

Helt fra begyndelsen ville vi gøre jeres feedback to virkelighed ved at skabe et kompasur til mænd, der gør dine venner jaloux. Et ur fyldt til randen med funktionalitet samtidig med, at det stadig ser elegant og stilfuldt ud med et jakkesæt eller en blazer.

Og ventetiden er ovre! Vi er stolte af at introducere de seneste tilføjelser til vores kollektion af ure til mænd – komplet med holdbare urkasser i rustfrit stål, remme af ægte læder og pålideligt Miyota 2035 kvartsværk.

Hvor vejen fører hen nu, er op til dig.

Tag et kig på vores endelige, eventyr-klare ure nedenfor.

Fortæl os, hvad du synes

Vi er altid på udkig efter gode idéer – hvad er din?

*Ved at tilmelde dig med din email, accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan afmelde dig når som helst.