365-dages returpolitik
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-14.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Briller uden styrke
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-14.00
Vis alle

Design af et eventyr-klar ur

Træd ind i vores design studio og se, hvordan kundefeedback bliver til et eventyr-klar ur til Seizmont.

Kapitel 1: Det startede med jer

Vidste du, at meget af vores designinspiration kommer fra fyre som dig? Til det her ur spurgte vi urentusiaster and eventyrlystne mænd om, hvad der var vigtigt for dem. Det største spørgsmål var – Hvordan designer man et iøjnefaldende ur, der også ser godt ud til et jakkesæt?

De her fyre ville have noget, der gjorde deres venner jaloux. Et ur med masser af funktionalitet der, i modsætning til de fleste kompasure, stadig ser stilfuldt ud, når man mødes med vennerne eller sidder på kontoret. Det skulle være et ur, der kunne bruges til mere end bare én ting.

Da vi var færdige med undersøgelsen, gik det op for os, at det her nye ur ville passe perfekt under Seizmont-mærket. Det giver os chancen for at lave noget nyt og dristigt.

Hvis du var blevet spurgt, hvad ville du så have foreslået? Kommentér her og fortæl os din idé.

Kapitel 2: Skitser

Når vi skitserer, forvandler vi idéer til virkelighed. Vi ved, vi vil bruge rustfrit stål, fordi det er slidstærkt og ikke falmer. Urremmen bliver lavet i læder af lignende grunde – holdbarhed og komfort.
De finere detaljer – fra kronen til viserne – bliver også til i det her stadie.

Lad os nu se på kompasset...

  • Hvor stort er for stort?
  • Hvad er let at læse, men gør ikke uret for tungt at bære?
  • Og når vi nu snakker om vægt… hvordan påvirker rustfrit stål den faktor?

Kapitel 3: Er større bedre?

Skitserne beviste, at vi bliver nødt til at lave nogle forskellige kompas-prototyper, før vi går videre. Så vi kontaktede vores producent og bestilte nogle i forskellige størrelser.

Der findes ikke en genvej til et fantastisk design og det her ur er bevis på det. Ændringen af størrelsen på kompasset ift. vores oprindelige skitse betød, at alt skulle ændres – fra urkassen til remmens tykkelse. Men det her stadie, før 3D-print og prototyper, er vores chance for at få detaljerne helt på plads.

Kapitel 4: 3D-print & Flere ændringer

Den her del er en af vores favoritter. Det er her vores skitser og kompas-prototyper bliver til printbare tekniske tegninger i 3D. I det her stadie af processen ser vi også på læderprøver, diverse former for stålfinish og forskellige visere – vi vil have detaljer, der gør det her ur unikt. Det er måske en af de sejere ting, vi gør, men det er ikke uden udfordringer.

Efter det først 3D-print fandt vi ud af, at hele uret skulle være større. Det var ikke vægtigt nok – det skulle være robust og på en måde, der kan ses.

Det er fantastisk, at vi kan 3D-printe det hver gang. Forestil dig, hvis vi kun kunne udforske prototyper ved at lave et komplet ur for hver lille ændring. Det ville være vanvittigt dyrt at lave så mange ubrugelige urkasser. Og eftersom vi nu kunne se uret i 3D, besluttede vi os for at navngive det Orbis. Det virkede passende med kompassets og urkassens kurvede linjer.

Kapitel 5: Vi løber en risiko

De første prøveprodukter er ankommet! Det er alletiders at se kompasset i aktion – det fungerer godt og giver præcis den vibe, vi havde håbet på. Mændene vi snakkede med ville have noget, der får deres venner til at stoppe op og bemærke det. Det har vi vist opnået nu.

Vi laver stadig ændringer i det her stadie. Urkassens finish levede ikke op til vores standarder, så vi laver forskellige udgaver med børstet og poleret stål. Og låsen var for stor og skulle ændres. Selv om alle remme får quick-release funktionalitet og er nemme at personliggøre, løber vi stadig en risiko ved at lave den grå rem.

Kapitel 6: Hvad så nu?

Med de sidste ændringer på plads, har vi sat gang i produktionen! Vi forventer at have de her kompasure klar til afsendelse før sommeren slutter.

Vi kan næsten ikke vente på at se det. Kan du?

Kapitel 7: Så er de her! Kompasurene er ankommet

Helt fra begyndelsen ville vi gøre jeres feedback to virkelighed ved at skabe et kompasur til mænd, der gør dine venner jaloux. Et ur fyldt til randen med funktionalitet samtidig med, at det stadig ser elegant og stilfuldt ud med et jakkesæt eller en blazer.

Og ventetiden er ovre! Vi er stolte af at introducere de seneste tilføjelser til vores kollektion af ure til mænd – komplet med holdbare urkasser i rustfrit stål, remme af ægte læder og pålideligt Miyota 2035 kvartsværk.

Hvor vejen fører hen nu, er op til dig.

Tag et kig på vores endelige, eventyr-klare ure nedenfor.

Fortæl os, hvad du synes

Vi er altid på udkig efter gode idéer – hvad er din?

*Ved at tilmelde dig med din email, accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan afmelde dig når som helst.

Nye artikler

Sådan designede vi Traveller's Kollektionen

Det piner os alle, at vi ikke kan udforske verden. Rejsepine er inspirationen bag en ny kollektion af accessories lavet...

Vielsesringe til mænd – Din ultimative guide

Fra at vælge den rigtige størrelse ring til at shoppe efter ikke-traditionelle ringe: Lær hvordan du vælger en vielsesri...

Helbredende armbånd til mænd – Hvad betyder smykkesten

Find ud af, hvad der gør helbredende armbånd med smykkesten til noget særligt og hvordan, du vælger det rigtige armbånd...

Valentinsgaver til mænd

Fra dansk-designede ure til ringe, halskæder og armbånd: Find en valentinsgave til ham, der betyder noget.

Hvad er et 24-timers ur med én viser & Hvorfor bør du bære et

Lær hvordan du indstiller og ser, hvad klokken er, på et 24-timers ur med én viser, og se hvorfor du bør bære et for at...

Hvad er et månefaseur & Hvordan skal det indstilles?

Lær hvordan man aflæser og indstiller verdens ældste urfunktion – månefasen.

Sådan rengør & vedligeholder du armbånd til mænd

Vi besvarer alle dine spørgsmål omkring, hvordan armbånd til mænd skal rengøres og vedligeholdes. Fra at svømme med perl...

4 Spørgsmål du bør stille dig selv, før du køber et skeletur

Ved at stille dig selv de her 4 spørgsmål, lærer du at vælge det rigtige skeletur og hvordan, du holder liv i det.

Sådan bærer du et lommeur med stil

Fra valg af lommeurs-kæde til at lære hvilket knaphul, der skal bruges: Se hvordan man bærer et lommeur på den rigtige m...

Se alle artikler
Tilbage
Nulstil mit password

Hurra! Vi har sendt dig en e-mail. Du vil snart være i stand til at logge ind!

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.