Trendhim EU shipping Vi afsender alle ordrer fra Danmark, indenfor EU. Moms og told til X_VALUE er inkluderet.Se fragtmuligheder.
Vi arbejder stadig og levering foregår som sædvanlig!
365 dages returpolitik uanset grund
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
i
8987 8560 - (hverdage fra 08.00-16.00)
Alle accessories
Til jakkesættet
Smykker
Tasker & punge
Trendhim EU shipping Vi afsender alle ordrer fra Danmark, indenfor EU. Moms og told til X_VALUE er inkluderet.Se fragtmuligheder.
Vi arbejder stadig og levering foregår som sædvanlig!
Trendhim EU shipping Vi afsender alle ordrer fra Danmark, indenfor EU. Moms og told til X_VALUE er inkluderet.Se fragtmuligheder.
Vi arbejder stadig og levering foregår som sædvanlig!
Fragt 20 kr - Gratis over 299 kr
i
Trendhim
×
Trendhim
Sprog:
Armbånd
Barbering
Butterfly
Bælter
Halskæder
Halstørklæder
Handsker
Hatte
Lommeklude
Manchetknapper
Punge
Reversnåle
Ringe
Seler
Skægpleje
Slips
Slipsenåle
Solbriller
Tasker
Ure
Øreringe
8987 8560
Hverdage fra 08.00-16.00
Vis alle

Design af et eventyr-klar ur

Træd ind i vores design studio og se, hvordan kundefeedback bliver til et eventyr-klar ur til Seizmont.

Kapitel 1: Det startede med jer

Vidste du, at meget af vores designinspiration kommer fra fyre som dig? Til det her ur spurgte vi urentusiaster and eventyrlystne mænd om, hvad der var vigtigt for dem. Det største spørgsmål var – Hvordan designer man et iøjnefaldende ur, der også ser godt ud til et jakkesæt?

De her fyre ville have noget, der gjorde deres venner jaloux. Et ur med masser af funktionalitet der, i modsætning til de fleste kompasure, stadig ser stilfuldt ud, når man mødes med vennerne eller sidder på kontoret. Det skulle være et ur, der kunne bruges til mere end bare én ting.

Da vi var færdige med undersøgelsen, gik det op for os, at det her nye ur ville passe perfekt under Seizmont-mærket. Det giver os chancen for at lave noget nyt og dristigt.

Hvis du var blevet spurgt, hvad ville du så have foreslået? Kommentér her og fortæl os din idé.

Kapitel 2: Skitser

Når vi skitserer, forvandler vi idéer til virkelighed. Vi ved, vi vil bruge rustfrit stål, fordi det er slidstærkt og ikke falmer. Urremmen bliver lavet i læder af lignende grunde – holdbarhed og komfort.
De finere detaljer – fra kronen til viserne – bliver også til i det her stadie.

Lad os nu se på kompasset...

  • Hvor stort er for stort?
  • Hvad er let at læse, men gør ikke uret for tungt at bære?
  • Og når vi nu snakker om vægt… hvordan påvirker rustfrit stål den faktor?

Kapitel 3: Er større bedre?

Skitserne beviste, at vi bliver nødt til at lave nogle forskellige kompas-prototyper, før vi går videre. Så vi kontaktede vores producent og bestilte nogle i forskellige størrelser.

Der findes ikke en genvej til et fantastisk design og det her ur er bevis på det. Ændringen af størrelsen på kompasset ift. vores oprindelige skitse betød, at alt skulle ændres – fra urkassen til remmens tykkelse. Men det her stadie, før 3D-print og prototyper, er vores chance for at få detaljerne helt på plads.

Kapitel 4: 3D-print & Flere ændringer

Den her del er en af vores favoritter. Det er her vores skitser og kompas-prototyper bliver til printbare tekniske tegninger i 3D. I det her stadie af processen ser vi også på læderprøver, diverse former for stålfinish og forskellige visere – vi vil have detaljer, der gør det her ur unikt. Det er måske en af de sejere ting, vi gør, men det er ikke uden udfordringer.

Efter det først 3D-print fandt vi ud af, at hele uret skulle være større. Det var ikke vægtigt nok – det skulle være robust og på en måde, der kan ses.

Det er fantastisk, at vi kan 3D-printe det hver gang. Forestil dig, hvis vi kun kunne udforske prototyper ved at lave et komplet ur for hver lille ændring. Det ville være vanvittigt dyrt at lave så mange ubrugelige urkasser. Og eftersom vi nu kunne se uret i 3D, besluttede vi os for at navngive det Orbis. Det virkede passende med kompassets og urkassens kurvede linjer.

Kapitel 5: Aktuel status

Efter at have lavet ændringer i flere omgange, venter vi nu på, at det endelige 3D-print ankommer. Hvis alt går efter planen, sender vi de opdaterede tekniske tegninger til producenten og så producerer de uret med de rette materialer… og så begynder en ny omgang kvalitetstjek!

Vi kan næsten ikke vente på at se det. Kan du?

Vær den første – Spar 10%

Tilmeld dig* Trendhim Tribe for at holde dig opdateret og være først til mølle, når uret er klar. Alle medlemmer får en rabat på 10%.

Fortæl os, hvad du synes

Vi er altid på udkig efter gode idéer – hvad er din?

*Ved at tilmelde dig med din email, accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan afmelde dig når som helst.

Tilbage
Nulstil mit password

Hurra! Vi har sendt dig en e-mail. Du vil snart være i stand til at logge ind!

Du skal indtaste en e-mail adresse.E-mailen er ikke gyldig.