Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os

Design af et eventyr-klar ur

Træd ind i vores design studio og se, hvordan kundefeedback bliver til et eventyr-klar ur til Seizmont.

1 Design af et eventyr-klar ur1.1 Kapitel 1: det startede med jer1.2 Kapitel 2: skitser1.3 Kapitel 3: er større bedre?1.4 Kapitel 4: 3d-print & flere ændringer

Kapitel 1: Det startede med jer

Kapitel 2: Skitser

Kapitel 3: Er større bedre?

Kapitel 4: 3D-print & Flere ændringer

Kapitel 5: Vi løber en risiko

De første prøveprodukter er ankommet! Det er alletiders at se kompasset i aktion – det fungerer godt og giver præcis den vibe, vi havde håbet på. Mændene vi snakkede med ville have noget, der får deres venner til at stoppe op og bemærke det. Det har vi vist opnået nu.

Vi laver stadig ændringer i det her stadie. Urkassens finish levede ikke op til vores standarder, så vi laver forskellige udgaver med børstet og poleret stål. Og låsen var for stor og skulle ændres. Selv om alle remme får quick-release funktionalitet og er nemme at personliggøre, løber vi stadig en risiko ved at lave den grå rem.

Kapitel 6: Hvad så nu?

Med de sidste ændringer på plads, har vi sat gang i produktionen! Vi forventer at have de her kompasure klar til afsendelse før sommeren slutter.

Vi kan næsten ikke vente på at se det. Kan du?

Kapitel 7: Så er de her! Kompasurene er ankommet

Helt fra begyndelsen ville vi gøre jeres feedback to virkelighed ved at skabe et kompasur til mænd, der gør dine venner jaloux. Et ur fyldt til randen med funktionalitet samtidig med, at det stadig ser elegant og stilfuldt ud med et jakkesæt eller en blazer.

Og ventetiden er ovre! Vi er stolte af at introducere de seneste tilføjelser til vores kollektion af ure til mænd – komplet med holdbare urkasser i rustfrit stål, remme af ægte læder og pålideligt Miyota 2035 kvartsværk.

Hvor vejen fører hen nu, er op til dig.

Tag et kig på vores endelige, eventyr-klare ure nedenfor.