Spar 10% på alle solbriller

Spar 10% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Bælter 120cm

Din livrem er din ven. Det var engang et praktisk beklædningstilbehør, der havde det ene formål at holde bukserne på plads. I dag er det mere end blot praktik, der spiller ind, når vi vælger livrem – det er nemlig et udtryk for god stil at have en lækker livrem.

kr
kr
Typer af Personliggørelse
13 produkter

Find det perfekte bælte til mænd

En god livrem holder dine bukser på plads. Et godt bælte har den rette størrelse og kan spændes uden at der er hverken for meget eller for lidt ekstra rem.

Som tidligere beskrevet, så er størrelsen på livremme angivet i taljemål, og du kan derfor på simpel vis måle dig frem til, hvilken størrelse du skal bruge. Nogle bælter er regulerbare og kan tilpasses individuelt – dette gælder dog kun, når bæltet skal gøres kortere.

Trendhim har mange muligheder

Hvis du søger en livrem til mænd 120 cm, så er du landet godt her hos os. Vi har et stort sortiment af livremme og bælter til mænd, og vores produkter er i absolut topkvalitet. Vi har et godt udvalg af forskellige størrelser, hvor modellerne typisk går fra 80 til 140 cm.

Har vi mod forventning ikke den størrelse, du leder efter, så lad os det vide – så vil vi gøre hvad vi kan for at skaffe den rigtige størrelse hjem til dig.