Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Bælter 130cm

For mange år siden handlede det først og fremmest om praktik, når mænd valgte livrem eller bælte. Det gør det til dels også i dag, men praktikken kan ikke stå alene. Stil, modebevidsthed, sans for kvalitet og social samvittighed spiller også en stor rolle i vores beslutningsproces.

kr
kr
3 produkter

Komfortable bælter til mænd

En god livrem fungerer som den skal – det vil sige, at den holder dine bukser på plads, og den generer ikke. Den skal med andre ord sidde til, men ikke så meget så den strammer. De fleste livremme fremstilles i enten et læder- eller et elastikmateriale, da begge disse netop giver denne balance mellem hold og fleksibilitet, vi efterspørger, når vi sørger livremme.

Stort udvalg af livremme i 130 cm

Læder du efter en ny livrem til mænd 130 cm? I så fald er du landet på den rette side. Vi har et bredt udvalg af lækre produkter og et stort spænd i størrelser. Typisk kommer vores modeller i størrelser fra 80til 140 cm.

Hvis det sker, at du ikke kan finde en ønsket størrelse, så giv os endelig besked – så hjælper vi dig.

Alle vores livremme og bælter er fremstillet af kvalitetsmaterialer og produceret under bæredygtige forhold og på gode vilkår.