Gratis fragt på alt | Udløber om:

00:00:00

Gratis fragt på alt

Udløber om:

00:00:00
Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Gratis standard fragt på alle ordrer-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Bælter 140cm

Når vi i dag vælger livrem eller bælte, så handler det lige så meget om stil og udtryk, som det handler om praktik og funktionalitet. Vi er mere kvalitetsbevidste end nogensinde før, og vi vil ikke gå på kompromis med vores beklædningsgenstande.

kr
kr
3 produkter

Match din livrem til dit look

En god livrem er komfortabel lige så vel som at den er funktionel. Den holder dine bukser på plads, så de sidder behageligt – det er som regel de ufravigelige krav, vi har. Dertil skal bæltet matche dine sko, og det skal gerne have et lækkert look og desuden matche dit outfit ellers. Der er mange ønsker og mange ting at slå ned på i denne beslutningsproces.

Vi har en livrem i 140cm til dig

Er du på udkig efter en livrem 140 cm, der lever op til alt ovenstående? Hvis ja, så er du kommet det helt rette sted hen – og bliv du blot hængende.

Her hos Trendhim har vi et kæmpe udvalg af lækre livremme og bælter, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Alle vores varer er fremstillet i gode materialer og produceret med fokus på bæredygtighed og ansvar for vores miljø og vores medmennesker.

Vores bælter er flotte og der er noget for enhver smag. Se dig gerne omkring her på siden – og lad os vide, hvis vi kan være behjælpelige.