Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Ankerkæder

Én af de mest old school typer udsmykning til mænd – ud over for eksempel dog tags og fingerringe – er den klassiske og tidløse ankerkæde. Med en ankerkæde om halsen kan du vise, at du forstår dig på smykker, der aldrig går af mode.

Vi har et stort udvalg af forskellige udgaver af den populære halskæde, så du kan finde netop din favorit.

Den tidløse ankerkæde

En ankerkæde er simpel i sin opbygning, da den typisk består af ovale, facetslebne led. Hvert led er ofte ens i kæden, og metalleddene kommer i mange forskellige størrelser og former.

En anker halskæde til mænd kan også fås i flere materialer, hvor guld og sølv er hvad du hyppigst støder på i modebilledet.

Én af årsagerne til, at så mange mænd vælger at gå med dette smykke er, at en ankerkæde sølv kan kombineres med langt de fleste outfits. Den kan både bæres synligt uden på skjorten eller gemmes væk under t-shirten, så det kun er de udvalgt få, der får den at se.

Kombiner med dit outfit

Du bør ikke holde dig tilbage fra at vise den frem; en ankerkæde kan for eksempel give et mere afslappet look til en pullover, mens den omvendt også kan give en mere ”Gangs of London”-vibe til din habit.

Det handler i sidste ende om at beslutte dig for, hvad du gerne vil sende af signal. Som sagt har du også mulighed for at gemme ankerkæden under dit tøj, og du kan eventuelt hægte personlige tilføjelser på – for eksempel et lille billede af én, du holder af eller din bedstefars gamle vielsesring. Det er helt op til dig, hvordan du vil style din kæde.

Få en ankerkæde, der passer til dig

Da ankerkæder er skabt i et simpelt og minimalistisk design, kan du uden problemer få fingrene i en anker halskæde til mænd, der passer lige præcis til dig.

Du skal sikre dig, at du få den rette størrelse lige fra starten, da den skal sidde behageligt om halsen. De fleste mænd bærer en ankerkæde både nat og dag, og derfor skal den også være komfortabel, når du drømmer dig væk på din hovedpude.

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette ankerkæde – både i størrelse og stilart, så du skal ikke holde dig tilbage. Gør det stik modsatte: Hiv ankeret op og vis dig frem med den tidløse klassiker.

Alternativer til en ankerkæde

Hvis du er vild med ideen om et tidløst smykke, men ikke helt er solgt på ideen om en ankerkæde, er der heldigvis også andre alternativer. Dog tags og korshalskæder er også gode eksempler på minimalistiske kæder, der kan bæres i flere situationer, og som har en unik historie.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type halskæde du skal vælge, kan du altid spørge os til råds. Vi har – om nogen – forstand på, hvad der klæder den moderne mand. Med Trendhim har du altid mulighed for at personliggøre og skræddersy din tøjstil.