Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 29 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Gule Butterflies

Gul er ikke farven for enhver, men der findes faktisk mange nuancer, som giver et friskt og klassisk look. Gul og orange er to butterfly-farver, som nemt imiterer virkelige sommerfugle, men som også kan se knaldgodt ud, når de styles rigtigt!

25 produkter
25 produkter

Butterfly i gul? Ingen problemer!

En gul butterfly kan fås i mange forskellige materialer, og især fløjl og strik kan skabe et sofistikeret udtryk. Hvis du er nervøs ved den kraftige farve, så hold øje med efterårsgul. En efterårsgul butterfly er nemlig en meget elegant og nem farve, som ikke stiller de store krav til din hud eller resten af dit outfit.

Når du vælger en butterfly i gul, kan du nemt skabe et gennemgående look ved at matche med guldsmykker. Undgå så vidt som muligt sølv, hvis du har gul på, da de to farver nemt clasher.

Går du slet ikke med smykker, så kan en lommeklud gøre arbejdet og give et gennemført udtryk.

Mix forskellige farver med gul

Gul vil ikke give dig nogle store problemer – faktisk går farven med det meste, hvis du ved, hvad du laver. Marine- og lyseblå fungerer begge godt med en gul butterfly, og gul og sort komplimenterer hinanden utrolig godt!