Spar 20% på alle solbriller

Spar 20% på alle solbriller

Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Gule Solbriller til Mænd

Skal stilen til sommer gennemføres med et friskt og moderne look? Med gule solbriller er der garanti for at skille dig ud i mængden, og du kan sammensætte et skarpt look med farverig stil.

kr
kr
4 produkter

Solbrillen, der lysner verden for dig

Det unikke ved herresolbriller med gult glas er, at tilbehøret er med til at lysne verden op for dig. Det klassiske, mørke glas på briller giver et dunkelt udsyn til dine omgivelser. Med gule solbriller er det omvendt. Det gule glas skaber et behageligt lys, og det kan være en motivation for dig til at opholde dig mere tid udenfor - også når det er vinter.

Køb gule solbriller til herre online

Solbriller er uundværligt tilbehør både sommer og vinter. Når solen skinner, har vi brug for at skåne øjnene, når vi opholder os udenfor. Nyder du at eksperimentere med forskellige tøjstile, er solbrillerne det oplagte sted at avancere.

Gule solbriller markerer dit ansigt, og looket vil passe perfekt til dig, som i forvejen nyder at lege med farvesammensætninger. Det er en fordel at købe dine solbriller til herre med gult glas hos en modewebshop, hvor du samtidig kan købe matchende tøj og andet tilbehør.

På nettet kan du let sammenligne flere par solbriller, så du sikrer dig at få dét look, du ønsker at skabe. Og du kan få information om materiale, så tilbehøret modsvarer dine krav til kvalitet og slidstyrke.

Solbriller i gult look til hverdag og fest

Langt de fleste mænd har flere par solbriller. Der er brillerne, som bruges i bilen, og der er solbrillerne, som tages med til sommerfesten og strandturen. Du bestemmer, hvilke anledninger dine moderne solbriller i gult look skal bruges til. Det kan være som smagfuld kontrast til et afdæmpet look, eller du kan sætte maksimal blus på farvepaletten ved at matche brillerne og iøjnefaldende jeans, t-shirt eller shorts.